Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

LEVELET KAPTUNK A FŐVÁROSI VÍZMŰVEKTŐL: A Dagonya a szállodánál című írásra válaszoltak!

2016. március 21. - Buckai Szövetség Egyesület

A Fővárosi Vízművek a mai nap során válaszolt a Dagonya szállodánál című írásunkra! A válaszlevelet változatlan formában tesszük közzé:

 

Iktatószám: 100002391957

 

Tisztelt Csizek Csaba Elnök Úr!

 

 

Hivatkozással társaságunkhoz érkezett megkeresésére, az alábbiakról tájékoztatjuk.

 

A levelében említett meghibásodások a tisztított szennyvizet szállító vezetéken léptek fel. Minden hiba javítását a lehető legrövidebb időn belül megkezdik munkatársaink, azonban a munkálatok a nagy mélység miatt hosszabb időt vesznek igénybe. Az Ön által jelzett időpontban az esőzés miatt, megnövekedett a vízmennyiség.

 A vízelfolyások által okozott kellemetlenségek miatt szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

 

Tisztelettel

 Fővárosi Vízművek Zrt. ügyfélszolgálata

Véleményünk szerint ez nagyon kevés intézkedés azon horribilis csatlakozási díjak mellett, amiért a Szigetszentmiklósi ingatlantulajdonosok vezetékes vízhez vagy csatornához csatlakozhatnak! Sőt szégyen is, hiszen a városi hálózat bérleti díja  (500.000 Ft) sem teszi tönkre a Vízműveket, ezért ez sem lehet oka a hibaelhárítás csúszásának!

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr278510050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása