Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Csepeli HÉV: A tárgyalás után egyre inkább körvonalazódnak továbblépési stratégiai terveink!

2016. március 20. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület, mint azt korábban leírtuk 2016.03.18-án tárgyalt a Fővárosi Önkormányzattal és Tarlós István Főpolgármester Úr kabinetfőkével a Csepeli HÉV megmentésének ügyében. A találkozás frissességében még csak annyit tudtunk, hogy értékelnünk kell az elhangzottakat, hogy a lehető legjobb döntést és tovább lépést érhessük el!

A találkozást bemutató objektív tájékoztatásunk megmozgatott sok fantáziát és megmozgatott sok szakembert, ahogy szakmai szervezetet is! Ők, akik sokkal tapasztaltabbak a Fővárosi Önkormányzat ügykezelési szokásaiban sokkal hitelesebbek szakmaiságukkal, mint a politikusok (pláne Szigetszentmiklósi tapasztalataink alapján) valaha is lesznek vagy valaha is voltak! A kapott tanácsok és az elérendő cél, azaz a HÉV megmentése, korszerűsítése és majdan az Észak-Déli Regionális Gyorsvasút építése egyre inkább egy irányba terelt bennünket, amelyet hamarosan be is fogunk jelenteni, hiszen konkrét elképzelésünk van! Előbb azonban összedugjuk a fejünket és beszélünk tanácsadóinkkal, valamint a hasonló célokért küzdőkkel! Aztán az ötlethez szükséges 6 Önkormányzatot, egy minisztériumot tájékoztatni, kérni, vagy ha kell követelni tőle!  

A legfontosabb cél olyan dolgot érjünk el, amely embereket, élhető közlekedést, korszerűsítést jelent politikai demagógiák, megfoghatatlan intézkedések, tájékozatlanságok esetleg értékek lerombolása helyett! A 2016.03.18-án tett egyeztetés után megjelent sajtó orgánumok hamar ráébresztettek bennünket arra, hogy nincs idő egyeztető tárgyalás, Önkormányzat által szervezett szakmai megbeszélések várására, hiszen az események gyorsabban pörögnek és ilyen talán sosem lesz! Ha komolyan gondoljuk a Csepeli HÉV megmentését, korszerűsítését, valamint az 5 – ös metró eljövetelét, akkor most kell lépnünk! A később félünk már túl késő lenne!

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr618505894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása