Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Képviselő testületi ülés margójára: FOLYTATÓDOTT A GYALÁZAT!

2016. március 19. - Buckai Szövetség Egyesület

2016.03.18-án a Buckai Szövetség Egyesület Csepeli HÉV-ek megmentéséért folytatott tárgyalásával egyidőben, a Főpolgármesteri Hivataltól távol Szigetszentmiklóson a lakosságot egyáltalán nem képviselő 14 tagú képviselő testület - melyből 12 Fideszes és csak Barabás Botond, valamint Orosz László a kivétel - rendkívüli képviselő testületi ülést tartott. A téma az SZTK-ERIMA leendő ifjúsági stadionja, valamint a kisajátítási tilalom döntéshozatala volt!

Az általános téma mellett mi mégegy dologra figyeltünk informátorainkon keresztül mégpedig egyetlen képviselő indulatkezelési problémáira! Vajon ismét megmutatja, hogy mennyire érintett az aktuális témában?

A téma, amelynél ez fontos az SZTK-ERIMA! Általános megközelítések szerint minek ide egy másodosztályú csapatnak ekkora stadion, mikor kiárad a fekália, járhatatlanok az utak, nincsenek járdák, baleset és életveszély van, romokban heverő helyi egészségüggyel és alulfinanszírozott, kevés kapacitásokkal rendelkező rendvédelmi, katasztrófa elhárítási, sürgősségi szervekkel együtt! De hát valaki kitalálta! Szóval kell! Nem számít az sem, hogy túlzsúfoltak az iskolák, vagy nincs elengedő óvodai és iskolai férőhely sem! Van egy mánia, van egy biznisz és egy képviselő akinek ez a hobbija, ez az érdeke és ez az arany tojást tojó tyúkja is! Ő nem más, mint Becz Péter!

Becz Péter az az Szigetszentmiklósi Önkormányzati képviselő, aki 26 éve Felsőtag Önkormányzati képviselője mindössze négy éves megszakítással, de akinek 26 év is kevés volt arra, hogy a Balkáninál is alacsonyabb infrastrukturális állapotokkal rendelkező Felsőtagon segítsen és fejlesszen! Kell még idő, kell még bizalom és egyébként nagyon büszke! Bár érthetetlen, hogy mire!

Ő az a képviselő is, aki hogy a Bucka sose felejtse el a Csépi úti Katasztrfavédelemnél azt mondta nem kell szélesítés és villanyoszlop áthelyezés, hanem szűkítés kell, hogy ne járjanak arra az emberek! Neki nem számít, hogy ez mekkora baleset és életveszélyt jelent! Neki nem számít, hogy olykor a kertben kötnek ki az autók! Szerinte nem kell szélesíteni! Köszönjük meg ezt a lelketlen hozzáállást neki minden alkalommal, amikor arra járunk!

Továbbá ő az a képviselő is, akinek valamiért mindig felmerül a neve, ha az Önkormányzat körül valamilyen kétes ügylet és kétes legenda van! A város utcáin heverő legendák szerint ő neki köszönhető a fiktiv számlázásokkal körülvett a leendő SZTK-ERIMA pályájáról történő termőföld elvitel, amely akkor még Önkormányzati tulajdon volt, ahogy a Bucka-tó talajforgatási, termőfölddel fedési bizniszéhez, a 2009-es Kéktó elpusztítási projekthez is köze van! Ő az, aki saját édesanyjának a telkét 4-szeres áron vetette meg az Önkormányzattal, amely telket a rendelkezésre álló források szerint a haver értékbecslő cégével értékeltetett fel és mint sürgősségi igaz elkésett intézkedést a Bucka csatorna projekt terhére számoltatott el!

Városi szinten ismeretes az SZTK-ERIMA-val kapcsolatos érintettsége! Kíváncsiak voltunk hát arra, hogy hogyan reagál, ha valaki megkérdőjelezi ezt a projektet! Általában, aki a bizniszbe és az erősen megkérdőjelezhető ügyletbe beletrafál, azt megkédőjelezi az Becz Péter dühben forgó szemei, magából kikelt, habzó szájú lénye előtt leépült, retardált, hülye, fogyatékos és idióta! A tegnapi képviselőtestületi ülésen Jaksa-Ladányi Emma képviselő asszony ellent mert mondani! Ezáltal büszkén köszönthettük a Becz Úr által retardáltnak mindősített emberek népes tábora között! Mi is azok vagyunk és mi ezt megtiszteltetésnek vesszük! Számunkra Becz Úr dicsérete lenne a teljes megsemmisülés és szégyen!

Pár képet egyébként kiszedtünk a képviselő úr indulatkezelési problémáiból:

Az első képen a tegnapi napon fogja a fejét miután nem hagyták drága SZTK-ERIMA-ját. A második képen a novemberi hazugság ülésen védi a mundér becsületét és próbál érvelni amellett, hogy nincs is itt a Buckai Víz kapcsán semmi probléma! Persze ős is tudta, hogy nem mond igazat, de ez nem számít! A harmadik képen szintén 2015 Novembere van! A habzó száj, amikor kimondtuk: A Buckai Vízesek 32 milliójának elvétele és az Önkormányzat saját hiteleinek törlesztésére költése, a magán és a közvagyon összekeverése az érintett lakosok megkárosítása és lopás! Lopás, mert úgy költötték el a pénzeket, hogy nem teljesítették a szerződési feltételeket és nincs a vízóra az aknában!

Mindhárom kép ékes példája annak, hogy a képviselő úr mennyire képtelen indulatainak kordában tartásába! Márpedig egy ilyen ember tömegben szerepeltetése, továbbá népképviselete komoly kockázat! Az indulatkezelési problémákkal rendelkező ember saját magára és a társadalomra nézve is komoly kockázat! Igaz, ha igazak a városi legendák, akkor tevékenysége is az!

A második téma, amely kiverte a biztosítékot (persze nem csak kettő napirend volt) az az építési és változtatási moratórium! A lakosság ne építsen, ne változtasson, hiszen nincsenek meg az infrastrukturális előfeltételek, valamint a szükséges jogszabályok!

A Buckai Szövetség Egyesület itt amellett, hogy a jelenlegi tulajdonosok lakásbővítését nem tiltaná meg, csak az új épületek és tulajdonok szerzéséhez kötne tényleges infrastrukturális feltételt természetesen tudja, hogy mennyire kell komolyan venni ezt a javaslatot és döntést! Aki Szigetszentmiklóson a helyi közéletben kicsit is járatos az tudja, hogy 2009-ben is volt már ilyen, de nem jelentett semmit sem, hiszen ugyanúgy épültek gomba mód a házak és nem biztosították az infrastrukturális feltételeket! Így tették a szükséges intézkedéseket, tragikus és veszélyes környezetté, melynek megoldása egyre nehezebb és egyre problémásabb!

Az azért persze mégiscsak meglepő, hogy Jószai Attila az önmagát baloldali frakcióvezetőnek tartó FIDESZ-es képviselő miért kért a teljes településre vonatkozó változtatási tilalmat az meg pláne, hogy miért módosított úgy, hogy kivéve Önkormányzati fejlesztések! Meglepő, megdöbbentő és az érintettsége véleményünk szerint ezáltal nem is leplezett, ahogy az sem hogy tényleg FIDESZ-es!

Megdöbbentünk azon is, hogy ezt az álláspontot Nagy (Bannoló) János FIDESZ-es Önkormányzati képviselő, mint az álellenzék egyik tagja is megvédte! Azt hisszük, hogy képtelen átlátni a döntések lényegét és jelentőségét! Ha ugyanis valaki mondjuk az erkélyét akarka bővíteni vagy leendő és érkező babájának egy plusz szobát építeni az miért ne tehetné meg? Miért ne bővíthetne a város azon területrészeken, ahol adottak az infrastrukturális feltételek, s ahova a létszámnövekedés mellett a város az érkező gyermekek elhelyezését is vállalja a jelenlegi elhelyezési hiány és túltelítettség felszámolása mellett? Amit ebben nem szabad támogatni az a Buckában egy újabb sorház felhúzása, a Veréb utcába tervezett lakások és 500 ember kitelepítése! addig nem amíg nincs meg a Buckát elkerülő  a gyárkerítésen belül húzódó gyorsforgalmi út, hiszen ellenkező esetben a jelenlegi probléma is csak súlyosbodni tud!

Meglepődtünk azon is, hogy Nagy (Bannoló) János képviselő úr mély felkészületlenségében már-már alpárinak tekintette azt a hangnemet, amely a képviselő testületi ülésen folyt, holott Sallai Gábor képviselő Úrtól, aki a mutyira mondta azt hogy ez nem lopás, hanem hagyományőrzés sajnos azt kell mondanunk, hogy ez is Szigetszentmiklós város egy felszámolandó és szégyenletes hagyománya! Ellenben reméljük, hogy ezzel nem saját párttársát, Becz Pétert (FIDESZ) akarta megvédeni, hanem pont az indulatkezelési problémákkal rendelkező képviselő Úrra fakadt ki!

SZIGETSZENTMIKLÓSON 2016.03.18-án ISMÉT ÚRI-MURI VOLT A LAKOSSÁG KÉPVISELETE HELYETT A KÉPVISELŐTESTÜLETBEN! A LAKOSSÁG KÉPVISELETÉRE ALKALMATLAN EMBEREK HOZTAK A LAKOSSÁGOT EGYÁLTALÁN NEM SZOLGÁLÓ DÖNTÉSEKET!

S városi legendákkal szemben az SZTK-ERIMA és a ráfordított pénzek azért is meglehetősen érdekesek, mert lehet, hogy TAO 1 %-ból épül meg! Itt kmm… , de minden közgazdásznak ellenérzései vannak és hitetlenkedve áll a közlések előtt, de ha mindazok, amik az utcán elhangzanak igazak, akkor többről van itt szó! Többről, amely sérti a Buckai, Városi járda építéseket, utkarbantartásokat, óvoda fejlesztéseket! Többről, amely akadályává válik például a Határ úti fekália áradat felszámolásának! Valamint többről, mert ezt a felépülése után fent is kell tartani! No, de ki és miből fogja ezt fenntartani?

Persze az SZTK-ERIMA pálya körüli meglepő botrányokhoz az SZTK-ERIMA-nak, mint futball klubnak információink szerint semmi köze! A városi legendák és elképesztő történetetk folyamatosan az Önkormányzat érintettségéről szólnak!

- CsCs –

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr378498560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása