Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

GROTESZK MIKLÓS: "Az Önkormányzati uszoda!"

2016. március 15. - Buckai Szövetség Egyesület

Önök már megszokhatták, hogy az elmúlt hetekben minden nap jelentkeztünk a Szigetszentmiklósi Önkormányzat egy-egy meghökkentő, megdöbbentő, át nem olvasott döntésével, vagy nem törődöm intézkedésével, ahogy olykor bemutattunk Szigetszentmiklós területén történt, de nem az Önkormányzat által tett meghökkentő jelenségeket is! Ez a GROTESZK Miklós!

Mai részünkben a 90-es évek végére röpítjük Önöket vissza! Arra az időszakra, amikor a Bucka fő útja a Csépi út még egy szakaszon, jó nagy szakaszon föld út volt! Ez a kiterjedés a Narancs utca magasságától a Gyökér utcáig terjedt ki! Előbbinél, tehát a Narancs utcánál, ahol a föld út és a betont út találkozott minden esőzésnél hatalmas óceán alakult ki! Gyalogosan még a kerítésen mászva se lehetett szárazon megúszni! Ez időtájt, aki a Buckából közlekedett annak célszerű volt váltó ruhával közlekedni, hogy ne legyen kérdés:

" - Hát te honnan jöttél?"

Sokan fordultak, hát az Önkormányzathoz, hogy kérjék az út javítását, az óceán eltüntetését, a Csépi út leaszfaltozását! Az Önkormányzat azt mondta:

" - Óóóó! Hát az nem fontos! "

Történt egyszer, hogy az óceán ismét kialakult és egy Kedves Lakótársnak végképp elege lett! Az óceán közepére így egy táblát tett:

Önkormányzati uszoda! Fürdés ingyenes!

Még a tv-k és az újságok is lehozták!  Persze nem a helyiek! Hirtelen a Csépi út így az Önkormányzatnak mégis fontos lett! Ekkor jött a murva, aztán az első Bucka busz és az aszfalt is!

Érdekes nem? :D

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr498478990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása