Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

GROTESZK Lapszemle: Hasznos praktikák madár tartóknak!

2016. március 13. - Buckai Szövetség Egyesület

Két lap mellett ülünk így vasárnap éjszaka! Az egyik olyan rózsaszín köddel telít el mindent, hogy félünk, ha rátekintünk átkerülünk egy másik tudatállapotba! Valószínűleg megírása is ilyen állapotba történhetet, abszolút delériumba! A másiktól, pedig igyekszünk olyan távol ülni amennyire csak tudunk, mert bár ártatlannak tűnik félünk, hogy még így is ránk támad, hiszen annyira gyűlölködő!

Mit lehet hát ezekkel mégis kezdeni? Hiszen az egyikből megtudjuk Szigetszentmiklóson mi nem történt meg, a másikból hogy az ottani döntéshozók szerint habzó szájjal kire kell acsarkodni! Jó ez nekünk? Aligha! Éppen ezért, ha már kapjuk (itt jegyeznénk meg, hogy Bucka a neki járó delérium lapot alig szokta) valamit kezdeni kellene vele!

Mint minden arra való újságot persze lehet használni gyújtósnak, de ennél jobbat is tudunk, hiszen mi szeretjük az állatokat!

Ha valaki madarat tart akkor hamar rájön, hogy kis tollas kedvence bizony-bizony potyogtat! Valaki kell alá! No a delérium és a támadó újság erre még pont jó! Ugyanakkor nagyon nézzük meg azért melyik oldalon nyíítjuk ki, hiszen akármire kis kedvencünket se hagyhatjuk üríteni! Ha szarkát tartunk, akkor kedvencünk nemes egyszerűséggel a neki nem tetsző tartalmút elviszi és elhordja, míg ha kacagó gerlét akar röhögő görcsöt kap rajta! Lehetőleg papagáj alá semmiképpen se tegyük, mert ha véletlen megtanulja a leírtakat agy elsorvadásba hamar elpusztul és elveszítjük kedvenc madarunkat!

Okosabb madár tartók a delérium újság esetén keresik azt az oldalt, ahol a Polgármester nem szerepel! Még sem akarják szegényt megalázni, ahogy azt sem, hogy kis kedvencük rosszul legyen! Rossz hír az ilyen állattartóknak, hogy a delérium újságban nincs olyan oldal ahol a Polgármester legalább egyszer nem szerepel! Éppen ezért ha azt teszik alá, akkor madaruk részéről szinte elkerülhetetlen, hogy rá ne rottyantson szegény Polgármesterre! Azért a szerkesztők gondolhattak volna a madártartókra is!

Hamarosan mi írunk az érintett szerkesztőségeknek! Hiszen kell még több! Többet igényelnek a madarak!

- CsCs -

BSZ elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr178474814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása