Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

BKK: Ügyfélközpontot tervezünk Csepelre a Szent Imre térre, várhatóan még ebben az évben!

2016. március 04. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület a 2016-os évben többször csalódottságának adott hangot a BKK-hoz forulva, hogy a város különböző és forgalmas pontjain megszüntették a bérlet - jegypénztárakat, így a Csepeli HÉV Boráros téri végállomásán is! Továbbá ahol nyitva vannak (pl: Csepeli HÉV Csepeli végállomás) ott a megmaradtak hobbi és piknik szinten ( 6:00 - 10:30  14:00 - 18:0) tartanak nyitva, miközben az értékesítési pontok kiesését használhatatlan, gyakran elromló, őrizetlen automatákkal igyekeznek pótolni! Furcsa ennek függvényében a feldúzzasztott ellenőri gárda létszáma is!

Az Egyesület ezentúl a hatalmas a bérlet-jegypénztáraknál tapasztalható sorok mellett azt is felfedezte, hogy vannak olyan kerületek, ahol a BKK értékesítési pontjainak nyilvántartása szerint egyetlen egy bérletpénztár egész kerületi szinten nincs (pl.: Pesterzsébet, Soroksár). Márpedig ez megdöbbentő tény!

A BKK ma megkapott válaszlevelében az egyre növekvő számú automatákat, ezáltal a szétterjedtebb értékesíési pontokat éltette (szerintünk alptalanul) és leírta:

"...Csepel, Szent Imre téren terveink szerint egy ügyfélközpontot is fogunk nyitni, várhatóan még ebben az évben."

Ez utóbbinak nagy örülnénk és nagyon várjuk!

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr688442652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása