Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület iskolai Csengetési rendeket kér a Bucka busz menetrend szerkesztéséhez

2016. március 01. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület 2016-ban ismét újra elkezdte szerkeszteni a Bucka buszok menetrendjét 2016-ban! Hogy méginkább megtudjon felelni az utasok és a lakosok elvárásának az alábbi iskolák csengetési rendjét szeretné elkérni:

 

- Kardos István Általános Iskola

- József Attila Általános Iskola

- Batthyányi Kázmér Gimnázium

- Csonka János Szakközépiskola

A Bíró Lajos Általános Iskoláé már megvan!

Szeretnénk továbbá arra is kérni Önöket, hogy a napközis gyermekekkel közlekedők mely időszakban éreznek nagy tömeget és szeretnének kapacitás növelést, tehát sűrűbb menetrendet, esetleg plusz járatot?

 

FELHÍVJUK A FIGYELMÜKET, HOGY AHOGY VÉGEZTÜNK ÉS A MENETRENDEK A LEGTÖBB EMBERNEK MEGFELELNEK ALÁÍRÁST IS KEZDÜNK, HOGY LÁSSÁK EZ TÉNYLEG NÉPAKARAT!

Felhívjuk továbbá arra is a figyelmet, hogy meglátásunk szerint a jelenlegi menetrendre bár 4 kisbusz van, de azt 3 kisbusszal is lehet vinni, ezért van 1 buszunk amivel tudunk olykor problémát oltani, valamint a nagybusz a Szigethalmi forgalmi igazgatás szerint naponta csak arra az egy körre üzemel és más településen, más körre nem küldik el! Tehát jöhetne többször is!

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr748431504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása