Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A nem létező csapadékvíz elvezetése miatt: Mennyibe kerül nekünk a Szippantás?

2016. február 20. - Buckai Szövetség Egyesület

" - Állok a kertemben és nézem ahogy a hömpölygő víz az utcán egyre csak duzzad!" - kezdi beszámolóját egy lakótársunk - " - Valamit az utak kivitelezői nagyon elszúrtak, ha ennyire nem tud elfolyni a víz! Bezzeg régen, mikor még erre is föld út volt a divat az utat mi egyengettük! Mindig úgy, hogy középen szárazon lehessen közlekedni! Azóta viszont modernnek lettünk! Annyira modernek, hogy ezt nem tudjuk már szárazon megúszni!"

" - A kerítésemet nem győztem körbe szegélyezni, hogy ne álljon a kertemben a víz!" - folytatja egy másikuk - "De így is nem győztem őket hívogatni, mert már kezdett olyan magas lenni! Csináljanak már valamit!"

" - A víz nagyon sokszor csak szippantós autóval tud innen eltűnni! Mindig azt mondják, hogy az utak helyrehozatalára nincs pénz! No, de Uraim! A szippantós autó mégis mennyiért viszi el a vizet?" - szól egy idős hölgy is.

" - Ó múltkor a szomszédba 20.000 Ft-ért jött ki a szippantós autó! Bár remélem nem azt küldik ki erre is! " - emeli ki az első hozzászóló.

 " - Húúúú! Hát akkor ez jó sokszor 20.000 Ft! Az Önkorinak jó mélyen a zsebbe kell nyúlni! Abból már az utakat meglehetne csináltatni! De vajon kitől bérlik ezeket az autókat?"

A lakóknak igazuk van kérdéseik tekintetében, de azt tudni kell, hogy az Önkormányzat egyetlen egy saját locsoló vagy szippantós autóval sem rendelkezik már!  A legutolsót selejtnek nyilvánítva, méhtelepi áron adták el 200.000 Ft-ért! Ma, pedig ezt az autót is bérlik és egykori vételárát a tulajdonos részére naponta termeli vissza!...

- CsCs -

BSZ elnök 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr518406426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása