Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bucka csatorna: Jön a tavasz! Folytatódik a káosz? Rettegnek az emberek!

2016. február 17. - Buckai Szövetség Egyesület

Lassan elérkezik a tavasz, amely a legtöbb esetben örömöt, ébredést és újjászületést jelent, de idén a Buckaiak jó részének rettegést is!

A 2015-ös évben is tapasztalható fejetlenségtől és káosztól egyre többen és őszintén félnek, hiszen síró elkeseredett és dühös emberek kiáltják és egyre többen:

"A beruházás tönkre tette a házamat!... Egy élet munkája ment tönkre!"

"Nézzék meg! Elárasztották a házamat és két utcát! Az okozott kárt azóta sem tudom helyre hozni!"

"Minden használatba vételi engedély a kezembe van! Már számlázzák is a csatornát, miközben az fizikailag a kertemben sincs! Tudják ezek mit csinálnak?"

"Csak fenyegetőzni tudnak, ha hátralékot látnak, de segíteni nem! Ahányszor jövök annyi féle variációt mondanak! Képtelenség kiigazodni! De bezzeg majd ha nem, akkor talajterhelési díj..."

"Az általuk ajánlott kivitelezőknek nem is ez a szakmája! Csak haverok!"

"Nézzék meg! Azt mondták megcsinálták az utakat! Még nincs is nagy olvadás, de minden rosszabb, mint a csatorna előtt volt!"

A beruházás így jól láthatóan teljes kudarc, amelynél drágább az országban aligha lehet, amelynél silányabb kivitelezést máshol aligha látnak és amelynek végét már nagyon várjuk!

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr598397956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása