Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

BUCKA CSATORNA - Ha egy beruházás körül csak zűr van - 2. rész: MEGÉRKEZETT AZ ELEFÁNT A PORCELÁNBOLTBA!

2019. november 16. - Buckai Szövetség Egyesület

Legalább 8 ezer érintett lakos, ingatlantulajdonos és víkend telkes is! Két beruházás egyben, amely nem keveredhetne, de úgy tűnik mégis keveredik, megérkezett munkások, akik semmit sem tudnak, akik lelketlenül kezelik a dolgokat, s ügyintézők, akik ugyanarról minden alkalommal mást, mindenkinek mást mondanak! Így kezdődött meg 2014-ben az a Bucka csatorna beruházás, amelyben nem volt kontroll, hiszen a közmű társulat televolt téve az akkori polgármester kádereivel, akik nem szóltak semmiért semmit sem, pláne az emberek érdekei érdekében nem!

 

Bár megígérték, hogy minden problémát, amit okoznak azonnal kijavítanak és helyre hoznak, de mégis a valóságban kerítés bedöntések, utca elöntések, megrepesztett házak és vastörmelékkel telített építési hulladékkal feltöltött házak maradtak mögöttük! Volt olyan, amit minisztériumi ellenőrzés után helyrehoztak (pl.: Körös utca), de volt olyan, amelyhez a Hivatalok csak 2 év után érkeztek! 2 év után azt mondták már nincs eláradva, már nincs bedöntve! Mégis mit gondoltak? Úgy hagynak mindent éveken keresztül a károsultak?

 

Furcsa és érdekes vélemény és észrevétel jelent meg szakemberektől, akiknek egyike a Narancs utcában a kiviteli terveket elkérte! Majd azt mondta, hogy elnézést, de nem az van a földben, ami a terven szerepel. Ez legalább 3-as silányabb minőség! Cseréljék ki! Ott kicserélték! De hány és hány hely volt, ahol nem? Ráadásul laikusnak, mint nekünk az csak egy csatornacső! Honnan tudhatnánk, hogy nem is azt teszik le, ami szerepel a tervekben és nem is abban a minőségben?

 

Érdekes a forgalomtechnika! A forgalomtechnika szervezéséért felelős nem tudta merre megy a Bucka busz és az mennyi idő alatt ér körbe! Az egyszerre lezárt főutak miatt volt, hogy nem volt más menekülő út, mint a Sas utca! Mikor ott két kisteherautós szembe találkozott volt olyan nagy balhé, hogy még rendőr is kellett! Ezt követően érdekes módon már tudták szabályozni a helyzetet!

 

Az embereknek illúziót keltettek! Azt mondták a csatorna közmű társulat és annak alkalmazottja segíteni fog az embereken! De többen segítségben nem, csak megaláztatásban részesültek! Amit ott az ügyintéző művelt már-már horror történetek best sellerje lehet!

 

Azt mondták nem szabad összekeverni a szennyvíztelep bővítésének számláit a Bucka csatorna kiépítésével, mert míg a szennyvíztelep egy egész várost érintett, amely éppen ezért nem hárítható csak a Buckai emberekre, addig a Bucka csatorna a Buckai emberek költsége! Soha és senki nem bizonyította be, hogy mindez tényleg nem keveredett!

 

Majd elindult a beruházás egy intenzitás növelési pályázaton! Egy pályázaton, hogy még több pénzt kapjon! De Önök szerint az embereknek akarták adni a további visszajáró pénzeket? Nos ez lesz a következő rész témája és lényege! Akkor is olvassanak bennünket!

 

Csizek Csaba

a Buckai Szövetség Egyesület

elnöke

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6415308508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása