Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Kontroll nélkül? Vannak szolgáltatók Magyarországon, akiknek nincs is magyarországi ügyfélszolgálatuk?

2017. november 10. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Alapvető Jogok Országgyűlési

Biztosának Hivatala!

Tisztelt Miniszterelnökség!

Tisztelt Döntéshozatal!

és

Kedves további Címzettek!

 

 

Magyarországon a facebook, mint szolgáltató egyre érdekesebb dolgokra hívja fel a figyelmet! A facebook ugyanis nemcsak a legnagyobb közösségi portál és közhely, hanem helye számtalan szabálytalanságnak és törvénytelenségnek, melynek olybá tűnik nincsen semmi következménye se.

 

A facebook, mint tudjuk amerikai szervereken működik, de ha hiba van vele csak rendszer üzeneteken keresztül lehet(ne) kapcsolatot felvenni! No persze, ha működne ez a rendszerüzenet és ne gép sablon válaszolna helyette! Nincs azonban se telefonszáma, se ügyfélszolgálata, így nem adnak valós lehetőséget a hibák kiküszöbölésére se! Ahogy nincs lehetőség arra se, hogy ha valaki kedve szerint létrehoz egy olyan profilt, melynek egyetlen ismerőse van és nincs se képe, se semmilye akkor ne lehessen visszaélni, gyalázkodni következmények nélkül, hiszen állítólag Amerika se az ip címeket, se a további adatokat még álprofilok, még elkövetett büncselekmények ellenére se adja ki. Ebben az esetben, pedig ez egy hatalmas jogi kiskapu! Melynek már mi is voltunk álprofil támadás,  mitöbb indokolatlan letiltások miatt vagyunk is áldozatai!

 

Tisztelt Döntéshozók!

 

Hány olyan szolgáltató van ma Magyarországon, aki úgy szolgáltat, hogy közben felületén jogszabályokat lehet sérteni mindenféle következmény nélkül? Hány olyan szolgáltató létezik, mely valós ügyfélszolgálattal egyáltalán nem rendelkezik, akit nem lehet és szinte lehetetlen elérni? Hány ember jogait sértik meg nap, mint nap ezeken a felületeken úgy, hogy nincs semmilyen következménye sem? S, ha ez így van nem-e kellene tenni valamit ellene?

 

Mert szükség van ezekre a felületekre! Szükség van arra, hogy az emberek tájékoztassanak és tájékozódjanak, de a jogszabálysértéseknek és visszaéléseknek nem szabadna hagyni kiskaput és felületet. Hogyan oldanák meg ezt? Hogyan oldanák meg azt, hogy a jogok semmilyen formába se sérüljenek, de ekkora jogi kiskapu azoknak, akik visszaélnek vele vagy büncselekményre használják fel ne lehessen? Nem gondolják-e, hogy mindazoknak, akik bármilyen formában szolgáltatnak Magyarország területén az a minimum, hogy rendelkezzenek ügyfélszolgálattal, amely baj esetén segít és amelyet el is lehet érni?

Megtisztelő válaszukat

 

mihamarabb várjuk!

 

Szigetszentmiklós, 2017. November 10

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6113231395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása