Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Esik eső csendesen! Szigetszentmiklós víz alatt van rendesen!

2017. október 23. - Buckai Szövetség Egyesület

Sokan arra hívták fel az Egyesület, az egyesületi elnök és minden Szigetszentmiklósi figyelmét, hogy csúnya szavakkal nem lehet eredményeket elérni, csak szépen lehet kérni és dicsérni, mindig csak dicsérni! Ma 2017 Október 23-án nemzeti ünnep van, de kapja a város, kapja a környék az égi áldást immáron két napja, s bizony minden, ami csak lehetséges víz alatt van, a lakók pedig tele izgalommal!

 

Tele izgalommal, mert mivel hétvége van segítség az Önkormányzat részéről nem érhető el. Nyilván persze csak véletlen! De hát ugye fura egy véletlen?

 

Mindenesetre jó munkához idő kell! Nyilván, ha egyszer elkészül, akkor ez a munka szuper lesz, mivel már 7 éve várjuk, hogy ez az állapot más és másként legyen! Addig azonban köszönjük, hogy erősítik ellenálló képességünk és imunrendszerünk! Ennyi feltörő fekália ártól ugyanis vagy megerősödünk vagy bele döglünk! Köszönjünk, hogy van értelme, hogy magyar földön tengeralattjárót építsenek és azt is, hogy Szigetszentmiklós lett eme tengeralattjárók teszt terepe és kipróbálási helye is! Hálásak vagyunk azért, mert ebben a városban nem lehet nadzolni! Nincsenek észre vehető vagyoni különbségek, hiszen lassan gumicsizmát hord mindenki és persze csónakkal közlekedik!

 

Úgy örülünk annak, hogy az Önkormányzat létrehozott egy megsegítő céget és szervezetet! Egy céget, amely a csapadékvíz elvezetésről szól elvileg, de amely segít embereknek, az ott dolgozó személyeknek! Hiszen az mégis csak gyalázatos lenne, ha fel nem fedezhető munkájuk után éhen halnának vagy nem jó fizetésbe részesülnének! Jó, hogy észrevettük és megsegítjük őket!

 

És oly csodás, hogy Szigetszentmiklóson ilyen szép az élet!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1313061650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása