Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Fejlesztési javaslattal éltünk a BKK automaták felhasználhatóságára!

2017. augusztus 17. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület nagyon súlyos problémának tartja, hogy BKK bérlet-jegypénztár szinte alig áll rendelkezésre és csak folyton meghibásodó, pénzt elnyelő automata van helyette, ahol az elnyelt pénz a BKK által a letagadó listán szerepel! Nem ismerünk ugyanis olyan embert, aki visszakapta volna a bennragadt pénzét!

 

Ha belegondolunk abba, hogy 10 ezer forintot beteszünk egy bérletért egy ilyen automatába, amely mivel nincs kiírva rá, hogy hibás a pénzt benyeli, de se bérletet, se jegyet nem ad, akkor azt gondoljuk az azért elég súlyos probléma! Éppen ezért mi ezeket az automatákat betegségnek és MÉH telepi hulladéknak tekintjük!

 

A BKK-hoz ma ezen MÉH telepi hulladékok hasznos felhasználására is javaslatot tettünk!

 

Nem tudjuk, hogy ki tudja, esetleg ki nem tudja, de vannak olyan bevásárló központok, ahol óránkénti 6.000 Forintért van egy un. dühöngő! Itt a delikvens kérhet tetszőleges dolgot és felszerelést, amit kénye kedve szerint szanaszét verhet! Lehet az egy telefon, egy számítógép vagy éppen egy roncs autó! Amit kér a páciens!

 

Mi azt javasoltuk a BKK-nak, hogy automatáit ilyen helyekre szállítsa 20 kg-os kalapácsokat mellékelve! Így az utasok arra használhatják az automatákat, amire azok valók!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7812756604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása