Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Ismét pocsék programmal készül az Önkormányzat Augusztus 20-ra! - Csak a tűzijáték lesz jó és élményszerű!

2017. július 30. - Buckai Szövetség Egyesület

Ismét pocsék, senkit sem érdeklő, egyetlen korosztálynak sem megfelelő programmal készül Augusztus 20-ára a Szigetszentmiklósi Önkormányzat tudható meg a programajánlóból, melyet a honlapján közzétett! Így Szigetszentmiklóson folytatódik az a hagyomány, hogy a kenyér ünnepére a városvezetése olyan programot hozzon el, amely taszító és lakosokat tart vissza meglátogatásától, illetve üldöz el! Egyetlen nézhető és meglátogatandó programeleme egyébként a 22 órakor kezdődő tűzijáték lesz!

 

Az ünnepi műsor Szabó József (FIDESZ-KDNP) Polgármester hagyományos alternatív valóságával fog kezdődni, ahol elmeséli ez a város mennyit, fejlődött, mennyire szép és ezt a lakosság mind neki, mint felsőbb rendű élőlénynek köszönheti! Az persze nem számít, hogy kiárad a Határ úti fekália, tisztességtelen a Bucka csatorna elszámolása, borzalmas a kivitelezése, a Bucka-tó nincs kitakarítva, a Buckai utakon nincs járda és a városrész kialakítása egyre jobban hajaz a brazil pavellákra! Az sem számít, hogy a városban nincs egyetlen egy köz wc se és alig van a városnak olyan szeglete, amely ne hemzsegne súlyos hibáktól és elhanyagoltságtól a polgármester és csapata által gyönyörű szobroknak titulált torz szülöttek elhozatala mellett!

 

 Az ünnepség során a térség országgyűlési képviselője Bóna Zoltán (FIDESZ-KDNP) is beszédet mond, akinek a Kisdunai térség képviselőjeként sikerült Sopront és a hűségfalvakat éltetnie első parlamenti felszólalásában! Azóta se tudja senki, hogy rájött-e, hogy Sopron és a hűségfalvak nem a Kisdunai térségben van! Ellenben a Gyártelepi felüljáró még mindig csak ígéret és egy lépés nem történt ebben a kérdésben, illetve ember legyen a talpán, aki tudja hogy a képviselő Úr mit tett a röpke 3,5 évben! Viszont a Csepel szigeti kijáratok továbbra is túltelítettek, a kijutás továbbra sem megoldott és az sem kizárt, hogy hamarosan összeomlik a sziget közlekedése! Remény a javulásra? Még a kanyarban sem!

 

Ezt követően sor kerül a különböző Szigetszentmiklósi egyházak részéről történő új kenyér felszentelésére! Ezzel semmi baj sincs, hiszen egy Augusztus 20-ának természetes része és nagyon helyes, hogy az!

 

Ellenben ami utána jön arra nincsenek szavak! Nem is akarjuk jellemezni őket….

 

Hamarosan megnézzük, hogy a szomszédok hátha valami jobbat, normálisabbat adnak!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A programajánló első képe, második képe.

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr812700877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása