Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bucka: Minden közösségben vannak önfejű morci durcik, akiket nem meggyőzni kell, hanem hagyni tapasztalni!

2017. július 29. - Buckai Szövetség Egyesület

Bár a Buckának jelen pillanatban egyetlen érdekvédelmi szervezete van és ez a Buckai Szövetség Egyesület azért számtalan kis csoportosulása, csapata létezik és különböző szemlélettel, amelyek összetudnak fogni bizonyos ügyek mentén bizonyos emberekkel, de bizonyos emberekkel sajnos és nem! Olyan ez, mint egy osztály, ahol megvannak a kis klikkesedések és ahol vannak a klikkek között néha együttműködések, s vannak, akikkel nincsenek! Sokszor kérnek fel bennünket, hogy fogjunk össze ezekkel vagy azokkal a Bucka érdekében, s sokszor jártunk úgy, hogy együttműködő kezet nyújtottunk, de fölényeskedést és lebecsmérlést vagy belénk rúgást kapunk! Most is felkértek bennünket és örömmel teljesítjük, teljesítettük, amit csak lehetet, de van akire a tapasztalást ráhagyjuk, mert mást úgysem tehetünk!

 

Az együttműködések egyik nagy szerzeménye a Buckai Hírmondó, amelyben még biztosan lesznek gyermekbetegségek olykor-olykor, de amelyet mi nagyon pozitívnak tekintünk és nemes szándékkal! Hogy kik vesznek még részt benne rajtunk kívül azt fedjék fel ők, de higgyék el eddig már tapasztalt, elismert és sok a Buckával kapcsolatos ismeretekkel rendelkező emberek!

 

Persze felkértek bennünket arra is, hogy egy új csoportosulással is együttműködést arassunk, de van az az új csoportosulás, amellyel együttműködni nem tudunk és nem is akarunk! Részben azért, mert korábban megpróbáltuk és nem lett jó vége, részben azért, mert úgy gondolják ők mindent jobban tudnak a tapasztalatokkal szemben! Nos, ha jobban tudják kik vagyunk mi, hogy ebben megakadályozzuk őket?

Mi nekünk az a fontos, hogy a Bucka csatorna elszámolása tisztességes legyen, a Bucka-tó ki legyen takarítva és területünkön az élet rendben, megfelelő körülmények között menjen. Nekik az a fontos, hogy mindent elölről kezdjenek és ne valamire építsenek! Nekünk az a fontos, hogy mindenki elmondhassa, hogy ő mit gondol egy adott kérdésben még, akkor is ha nem értünk egyet, mert tanulhatunk belőle, nekik az a fontos, amit ők gondolnak, cenzuráznak és az ő gondolatukkal egyet nem értő gondolat ne is legyen!

 

Az új csoportosulások fontosak és kellenek, de egy most ideköltözött ember által alkotott csoportosulás, hogy ne értse miért fontos, hogy a Bucka csatorna elszámolása tisztességes legyen az szinte hihetetlen! Hihetetlen, hogy nem érti miért fontos ez a nem is kevés pénz annyi és annyi embernek!

 

Nem tudunk mit kezdeni azzal, ha valakinek fontosabb arról beszélni, hogy a szomszéd kutyája a kapujába rakta azt, amit nem kellene, vagy egy másik utcában a kiskutya a biciklijével megkergette, de egy általa indított petíció végig vitele, például egy közmeghallgatáson történő képviselete nem!

 

Nem tudunk azzal sem mit kezdeni, hogy ha emberek elhiszik, amit propaganda újságként a Kisváros, propaganda rádióként a Lakihegy Rádió, propaganda TV-ként a DunaMédia mond. Nem tudunk, mert egyetlen képviselőtestületi ülésen sem voltak ott! És, hogy hisznek bennük azok már vallási dolgok! A vallásba beleszólni, pedig nem a mi dolgunk!

 

Sokan kérnek hát fel, hogy fogjunk össze morci durcikkal is, akik nálunk okosabbak, jobbak és szebbek is! Mi nem szeretnénk! Hagyjuk őket békén, hogy éljenek, tapasztaljanak és amit elértek arra büszkék legyenek, amibe pedig belebuknak azért ők szégyenkezzenek! Mert úgysem tehetünk ellene!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1812699993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása