Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigtszentmiklós Polgármestere újra kezdte! Ami vitás kérdés, vagy lakossági probléma az politika! A politikával pedig nem foglalkozunk!

2017. június 28. - Buckai Szövetség Egyesület

2017 június 28-án, tehát a mai napon Képviselő testületi ülés volt Szigetszentmiklóson. A képviselő testületi ülés során számtalan problémát vetettek fel a képviselők és volt mindez viták tárgya! A Polgármester nem a viták valós tartalmára, hanem felvetésének időpontjára figyelt! Kikérte magának, hogy ez a testület előtt merül fel és nem a bizottságokban, ahol annak szerinte kell! Kifejtette, hogy a civilek, a képviselők azért a testület elé hozzák vitájukat és problémájukat, mert szerepelni akarnak és ez már kampány, ez már politika, amellyel ő nem foglalkozik és az ő katonái sem foglalkoznak!

Egyrészről furcsa ezt egy polgármester szájából hallani, aki maga is politikus. Másrészt egy terület, egy település, egy közeg formálása akárhogyan is nézzük a politika területe! Akár jól teszi ezt az illető, akár nem! S mint tudjuk, ha körülnézünk ebben a városban, akkor bizony katasztrófálisak az események! Harmadrészt ez nem jó másra, mint a minden lesöprésére! Mert innentől kezdve mindenre rá lehet fogni, hogy politika és akkor már nem kell foglalkozni vele! 2010-ben és 2014-ben ezt a politikát a polgármester már követte, de most talán nem készült fel, hogy szembesíteni fogjuk tettei következményeivel!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9312627069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása