Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

DÖBBENET: Elmarad a Bucka csatorna 2017.06.28-ra ígért elszámolása! Továbbra se tudni mi lesz a vissza járó pénzek sorsa!

2017. június 27. - Buckai Szövetség Egyesület

Teljesen véletlenül és egy elszólásból tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület, hogy a Bucka Csatornamű és Viziközmű Társulat 2017.06.28-án 18 órára ígért közgyűlése, melyre az elszámolást ígérték elmarad!

Az ezt követő utána járások során kiderült, hogy a Csatornaközmű Társulat delegált tagjai a napokban körtelefont kaptak, hogy ne menjenek a közgyűlésre, mert az nem lesz! Azon kérdésünkre, hogy mi lesz akkor azokkal az emberekkel, akik oda csődültek volna, hogy megtudják mi lesz a visszajáró pénzükkel azt a cinikus választ kaptuk, hogy: „Úgyis észre vették volna, hogy semmi sincsen!”

Így a továbbiakban is fennmarad a bizonytalanság, hogy vajon a megemelkedett Uniós támogatás miatt visszajáró pénzek okán a 251 ezer forintos egyéni hozzájárulásból a 167.333 Ft-ot, amely mindenkinek visszajár az érintett lakosok megkapják-e.

Ha és amennyiben nem vagy ennél kevesebb lesz az összeg a Buckai Szövetség Egyesület pertársaságot alakít és sikkasztás és hűtlen kezelés miatt az Önkormányzatot és a Víziközmű Társulatot fel fogja jelenteni!

Ide tartozó hír még, hogy a Csatornaközmű Társulathoz kapcsolódó forrásaink szerint a közgyűlést július hónapban fogják megtartani! Véleményünk és meglátásunk szerint ez biztosan nem így lesz a rengeteg szabadságolás és az Önkormányzat döntéshozatali szünete miatt! Ugyanis a tavaly elfogadott 2017-es ülés menetrend szerint a Szigetszentmiklósi Önkormányzatnak július hónapban nem lesz képviselő testületi ülése! Így a halasztás mértéke szerintünk bizonytalan és vélhetőleg több hónapra fog rúgni!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7512624167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása