Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Városok és a perem területek? Ha valami két település határán van, akkor az már a senki földje lett?

2017. június 11. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület Buckaiként rengeteg ír és beszél mindazon problémákról, amelyek a Buckát vagy Szigetszentmiklóst érintik, hiszen mind ez a város, mint ez a hatalmas városrész nagy mértékben és súlyosan, minden tekintetben elmaradott! Ugyanakkor nem feledkezik meg arról, hogy a város Lakihegy, Üdülősor – Rév sor területe valamint Felsőtag városrésze is hasonló cipőbe van! Ugyanúgy Szigetszentmiklós, a térség, a megye és az ország mostoha gyermekeinek lehet tekinteni.

Mostani cikkünkben ebből is Felsőtagra térünk ki!

A terület képviselője a legarrogánsabb és legborzalmasabb ember, akit csak Szigetszentmiklóson meglehet ismerni! A Felsőtagért soha és semmit sem tett, ahogy a mindenkori városvezetés erről a területről, akárcsak a Buckáról szintúgy megfeledkezett! Ráadásul bizonyos kérdésekben és bizonyos tekintetben, fejlesztési kérdésekben nem másra mutogat, mint a szomszédjára, Csepelre. Csepel is visszamutogat és eme egymásra mutogatás közben elveszik a terület és mindazok elvesznek, akik itt élnek!

Akik itt élnek többnyire, ha nincs autójuk vásárolni, ügyet intézni inkább Csepelre járnak be! A területen ugyanis se tömegközlekedés, se normálisan kialakított úthálózat, amely Szigetszentmiklós belvárosával és központjával összekötné!

Tudjuk azt, hogy ennek az Önkormányzatnak nem számít a Bucka, nem számít Lakihegy, nem számít az Üdülő sor, nem számít Felsőtag és nem számítanak a Szigetszentmiklósi emberek! De mi lesz velük? Mi lesz azokkal, akik eme területeket választották otthonukul vagy a sors, az ide születésük alakította így? Továbbiakban is elvesznek két Önkormányzat egymásra mutogatásában, mint a Felsőtag?
Továbbra is hülyének nézik őket és bármely beruházást elhoznak a legrosszabb kivitelezésben, a legnagyobb szervezetlenségben, olykor és sokszor a munkákat tisztességesen el sem végezve? Akár a perem vidékek, akár ezek az elmaradott városrészek vajon meddig lesznek még mostoha gyermekek? Meddig nem számítanak például a perem vidékek?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4112584727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása