Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Felsőbb rendű lenne a többek között Szigetszentmiklós szemét szállításáért felelős cég vezetője?

2017. június 01. - Buckai Szövetség Egyesület

Megdöbbentő megkeresést kaptunk a többek között Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom szemétszállításáért felelős vállalkozás dolgozóitól a cég ügyvezetőjére vonatkozóan!

 

A dolgozók elmondták, hogy mint kedves és illedelmes emberhez illik egyik munkatársuk az ügyvezetőt meglátva őt készségesen üdvözölte! Másnap a dolgozót behívták az irodába és mélységesen leteremtették, hogy mit képzel magáról. Az ügyvezető ugyanis nagy ember, akivel nem lehet csak úgy beszélgetni, hanem hozzá időpontot kell kérni és ezt jó lesz mihamarabb figyelembe venni!

 

A dolgozók eme kirohanást azóta se értik! Meglátásuk szerint mindenki ugyanolyan értékes egy-egy vállalkozásban legyen az az ügyvezető, a sofőr, a kukákat emelő dolgozó vagy az irodában dolgozó adminisztrátor, esetleg takarító! Persze más árkategóriába tartozik a fizetése, de akkor is ugyanolyan értékes ember!

 

A Buckai Szövetség Egyesület sem érti ezt a kirohanást, de az ARIES Kft vezetésétől mindenképpen megfogjuk kérdezni, hiszen mind a földesúri uradalom ideje, mint a felsőbb rendűséget hírdető kornak tudomásunk szerint eltelt és elmúlt az ideje miközben a történelem bebizonyította, hogy ezeknek mi volt a valódi arca!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5712558473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása