Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: 15 milliós Polgármesteri keret? Minek? Mikor fejleszésekre nincs pénz!

2017. május 11. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

Elképedve tájékozódtunk arról a megdöbbentő hírről, hogy Szigetszentmiklóson 2016 óta 15 millió forint a szabadon különböző támogatásokra elkölthető polgármesteri keret! Felmerült bennünk az alapvető kérdés, hogy ugyan, de minek? Látszik ebből bármi is a városon? Látszik ebből bármi is Szigetszentmiklóson? Támogat ebből a keretből mondjuk a Polgármester szegény embereket, hogy vezetékes vizük legyen? Beteg gyermekkel rendelkező családokat, hogy a betegség többletköltségei és terhei a fűtést, a rezsit kifizethetővé tegyék és ne kelljen nekik a betegségen túl még az otthonukért is reszketni, aggódni és félni?

Egy biztos! Mi egyetlen humánus, emberi tevékenységéről a Polgármester Úrnak nem tudunk, pedig lassan 9 éve gorcső alatt is követjük! Nem, hogy vezetékes vízhez való jutást például nem támogatja szegény családok esetén, hanem Hivatalával együtt akadályt görget azok elé, akik idősek, betegek és egyszer már ezt a hozzájárulást kifizették!

 

Mi egyetlen olyan dologról sem tudunk, hogy a Polgármester Úr ebből rendelkezésére bocsátott és szabadon támogatásokra elkölthető keretből segített volna gyerekeket! Sem betegekről, sem szegény, de jó képességű gyermekek támogatásáról, megsegítéséről, tehetségük gondozásáról mi nem hallottunk és nem tudunk semmit!

 

Ennek fényében azért nagy kérdés, hogy 2015-ig évi 10 millió, 2016-tól évi 15 millió forintnak megfelelő közpénz és támogatási keret mire megy, mire ment el? Semmi nem látszik a városon! A város romokban hever!

 

A kérdés annak függvényében pláne kérdés, hogy a felhasználásról nem tud senki és semmit sem, de azt igen, hogy sok képviselő normális felhasználása mellett (támogatta a nyugdíjas klubbot, a mentőket vagy valamely iskolát, óvodát) olyan képviselő kereti felhasználásról is tudunk, amikor a képviselő keretét olyan cég támogatására költötte, amelyben van neki személyes tulajdona és érdekeltsége! A Polgármesteri keretnél ilyen történt? Tételes levezetést szeretnénk kérni!

 

Megtisztelő mihamarabbi érdemi

válaszát nagyon várjuk!

 

Szigetszentmiklós, 2017 Május 9

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9912499151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása