Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bucka: Mikor úgy látod, hogy semmi se arra halad amerre kellene egy valami segít: A humor

2017. február 17. - Buckai Szövetség Egyesület

Nem régen egy kedves társunk és barátunk hívta fel a Buckai Szövetség Egyesület elnökét! Rólad / rólatok humorizálnak és viccelnek! – mondta el. Igen? Olvasd fel! Had nevessünk mi is ezen! – kértük őszintén meg, hátha mi is mosolyoghatunk rajta, mert tényleg vicces lesz! Sajnos ez azonban most nem sikerült!

A humor azonban valóban kell! Kell azokon a helyeken, ahol fejlettség van vagy ahol akkora kilátástalanság, mint a Buckában! Kell amikor csak jól akarjuk magunkat érezni és kell, hogy feloldjuk a feszültségeket!

De a humor nem olyan, mint a Holló színházé, hogy onnan tudjuk, hogy most nevetni kellett volna, hogy ő nevetett a saját viccén, hanem olyan, hogy bár esetleg kicsit gúnyos, abszurd, de megmosolyogtatja akiről szól azt is!

A humor képes görbe tükröt mutatni, képes dolgokra eseményekre megmosolyogtatóan utalni és képes arra is hogy felébresszen! A humor tehát kell! Akár és ha tényleg jó humor, akkor rólunk is!

Hoffi nem bántott például senkit, de a poénjain és azok igazságain mosolygunk még ma is! Ahogy egykoron a Szeszélyes Évszakokon, a Sas kabarén, a Hacsek és Sajón vagy a Tücsök és Bogáron, esetleg a Maksa Híradón, mert ütött és hatott!

Szigetszentmiklóson a legjobb poénokat eleddig Dina Andrástól olvastuk! Igazán őt nem ismerjük, de írásai kíváncsivá tettek bennünket! Szerintünk jó humorú és tiszta látással rendelkező ember, akiről úgy mesélnek mint rajz tanárról, aki diákjai körében nagy népszerűségnek és elismertségnek örvend!

Miközben, tehát harcolunk a fejlődésért, hogy minden szép, szebb és jobb legyen tudjunk megállni, mosolyogni, jót nevetni akár a körülményeken, akár magunkon! Szerintünk fontos a humor és legyen humor! Mi szívesen fogadjuk!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr412269532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása