Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Budapest Csepel Önkormányzatához fordulva A Szent Imre téri BKK központ ugye 2017-be jön el?

2016. december 30. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Budapest Csepeli Önkormányzat!

Borbély Lénárd Polgármester úr!

 

Talán Önök nem tudják, de ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a BKK 2016 év elején a Szent Imre térre BKK Info pontot és ügyfélszolgálatot ígért meg, miután az agglomerációs térségben lakó és érdekvédelmi egyesületként kifogásoltuk az akkor még rendelkezésre álló egyetlenre lecsökkenő bérlet-jegypénztárat és a bérletek megvásárlásának korlátozását is.

 

Az automaták, mint talán Önök is ismerhetik rengeteg hibával, károkozással és veszéllyel rendelkeznek, ami miatt nagy jelentősége van az információk és bérletek vételére vonatkozó személyes ügyfélszolgálati lehetőségnek!

 

Többszöri levélváltásunk után a BKK egy Szent Imre téri BKK központ létesítéséről tájékoztatott minket, amely ahogy akkor ígérték még 2016-ban eljöhet! 2016-ból mivel már este van, ezért csak egyetlen nap áll rendelkezésre! Nyilvánvaló, hogy mindez 2016-ban már nem jön el.

 

Őszi rákérdezésünk után a BKK azt válaszolta, hogy Önkormányzatuk munkálatai miatt késik a BKK Központ elhozatala. Hogy ez mikor valósul meg azt Önöktől tudhatjuk meg!

De vajon megtudhatjuk-e?

 

A 2016-os évnek mi úgy vágtunk neki, hogy nem ismertük Önöket és nem tudtuk, hogy kicsodák! Szigetszentmiklósiként ez annyira nem is volt fontos! Ugyanakkor amikor a Csepeli HÉV elpusztítási terve előkerült és tárgyalni akartunk Önökkel, akkor egyetlen épkézláb kérdésre sem válaszoltak, azt mondták forduljunk Szigetszentmiklóshoz és úgy viselkedtek velünk, mintha legalábbis betegségek és nem is emberek lennénk! Egyszóval lejáratták magukat!

De felmerül a kérdés, hogy munkatársuk miért gondolhatta azt, hogy majd Szigetszentmiklósiként, de a Csepeli HÉV problémájával a Szigetszentmiklósi Önkormányzathoz fordulunk, amikor az egyenlőre még nem közlekedik Szigetszentmiklóson? Vajon ez a hozzáállás és arrogancia helyes kép és bizonyítvány volt-e?

 Fellmerül a kérdés azért is, mert például Csepeli irodánk mellett a nyuszi sétánynál Önök a rendelkezésre álló pavilonok felújítását és nem a földdel egyenlővé tételét ígérték meg! Mégis az utóbbi sikerült! S csak annak örülünk, hogy a területet úgy mint Róma Carthagót nem sózták fel! Hogy nem építhető fel ezentúl és sohasem!

 

Nem tudjuk azt, hogy Önöknél ez az építés? Vagy a magyar nyelv annyira sokszínű, hogy képesek vagyunk alatta ennyire mást érteni?

 

Vajon 2017-ben ha Önökre gondolunk mást fogunk tapasztalni? Kommunikációjuk, hozzáállásuk egy alkalmi félre siklás volt avagy ezek és ilyenek Önök?

 

Bízunk benne, hogy a 2017-es évben egyrészt lehetővé teszik, hogy ez a BKK központ eljöjjön a Szent Imre térre, másrészt nem bántják többé a Csepeli HÉV-et, melynek elpusztítására tudomásunk szerint Önöket senki sem hatalmazta fel! Bízunk benne, hogy az elkövetkezendő évbe bebizonyítják, hogy mégiscsak jó emberek, amely nemcsak kommunikációjukban, hozzáállásukban fog látszani, de például a Csepeli Hírmondónak nevezett gyűlöletkeltő förmedvény finomulásában is! Abban, hogy ne süssön az, hogy az újság szerkesztője kit szeret és kit nem!

 

Tanuljanak meg szeretni és értéket teremteni!

Ebben kívánunk Önöknek Sikerekben Gazdag

Boldog Új Évet!

 

 

Szigetszentmiklós, 2016 December 30

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3212084537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása