Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Számítógépeket adományoz Szigetszentmiklós város Önkormányzata a Rendőrségnek, miköben eszköz frissítésre pályázik elévültségre hivatkozva!

2016. december 17. - Buckai Szövetség Egyesület

Számítástechnikai eszközöket ad át adományként a rendőrségnek a Szigetszentmiklósi Önkormányzat! Nincs kétség afelől, hogy ezek az eszközök jó célt szolgálnak, de azért mégis az esemény számtalan kérdést vett fel!

 

Szigetszentmiklós városa nem régen pályázati indulásról döntött eszközfrissítésre vonatkozóan, hogy megtudjon felelni új ügyfél kiszolgálási feltételeknek írták akkor, hozzátéve, hogy eszközeik elévültek!

 

Nos, ha így van, akkor mit adnak a rendőröknek? Elévült eszközöket? Vagy nem elévülteket? Mert akkor mégsem elévültek? Ha nem elévültek, akkor mire is pályáztak? A pályázat kiíróit vagy a rendőröket vezetik félre?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2912054207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása