Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

GROTESZK MIKLÓS: "A vízpróba"

2016. április 05. - Buckai Szövetség Egyesület

Önök már megszokhatták, hogy nap, mint nap jelentkezünk Szigetszentmiklós legmeghökkentőbb, legmegdöbbentőbb döntéshozói döntéseivel, vagy Szigetszentmiklós egy furcsa eseményével, amelyet előtte biztosan nem gondoltak át és mivel annyira abszurd nem olvastak el! Ez a GROTESZK Miklós!

Mai részünkben megemlékezve azokról, akik még napjainkban is a vezetékes vízért küzdenek visszacsöppenünk azokba az időkben, amikor a Buckába egyáltalán vezetékes víz érkezett! No nem arra az 1997-es eseményre gondolunk, amikor a nagymama az egyik utcába a markoló gép elé feküdt, hogy az utcájába vezetékes víz csak a holttestén keresztül jut, mert bizony ilyen is volt, hanem arra, amikor egyes szakaszokon próba nyomás alá helyezték a vezetékeket!

1997 nyarát írjuk a Csépi úton nagyjából a mai Rezeda utcával szemben egy hatalmas vizes árok tátogott és benne az összeszerelők ügyködtek!

- „Na most ráadhatod a nyomást Pista!” – aztán egy hatalmas víznyomás a szerelő a sugár tetején kirepülve egy másodperc múlva a gödör mellett ült! Akárcsak egy jól lakott óvodás a homokozóba!

- „ Hoppá! Ez nem sikerült! ” – Hát nem! Bár azóta sikerült elvégezni! Bárcsak mindenkinek már végre a vezetékes víz siker történet lenne! :)

- CsCs –

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr408568286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása