Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós Lakihegy: Az engedély nélküli fapusztító szabad garázdálkodása mellett a lakosok bontsanak házakat?

2019. február 23. - Buckai Szövetség Egyesület

Az ember, amikor azt mondja hogy Polgármestert választ és képviselőt vagy képviselőket abban az illúzióban él, hogy képviselni fogják őt és érdekeit is! Abban az illúzióban fog élni, hogy fontos ő, fontos az élete és értékei. De vajon tényleg így van ez? A Polgármester a képviselő valóban lakossági érdekeket képvisel?

Jelen cikkünk keretében Szigetszentmiklós Lakihegy nevű városrészében járunk, ahol 2018 tavaszán nagy bombaként robbant, hogy megjelent egy fapusztító és a gát mentén,  a gát és a lakóházak között fákat ráncigál tudomásunk szerint engedély nélkül, illetve hiányos engedéllyel terrorizálva mindent és mindenkit a helyszínen!

Nem kért engedélyt sem arra, hogy államilag nyilvántartott gázvezeték felett ráncigáljon, sem arra hogy a bányakapitányság optikai kábele kerüljön veszélybe! Felborította az élővilágot és elindított egy hatalmas nagy biológiai vonulást és inváziót! A környéken a madarak kétségbe esve köröztek, s bogarak hada indult meg a lakóházak fele! De természetesen Szigetszentmiklóson ilyet lehet!

A jegyző, a Polgármesteri Hivatal kategórikusan kikötötte, hogy a fapusztító ott nem tevékenykedhet és vigye ahova akarja az oda tervezett gyeptégla üzemet! Ennek ellenére még mindig ott van és szabadon garázdálkodhat!

Na most vagy nincs a Hivatal szavának ereje és lehet menni a HÉSZ-el (helyi építési szabályzattal) szembe vagy nem kizárt az sem, hogy a fapusztítónak igaza volt, amikor hangoztatta fennhangon, hogy mindenkit megvesz kilóra! Vajon melyik igaz?

Közben szintén Lakihegyen a fapusztítóval egy vonalban lakókat a házuk bontására szólítottak fel! A házuk bontására, mert árterületen vannak, s mert bár az adás-vételi szerződés szerint a lakhatási engedély előkészítése terén minden rendben, mint utólag kiderült becsapták őket!

Árvíz területen másokat terrorizáló fapusztító, tehát mindenféle engedély nélkül gyeptéglaüzemet létesíthet és ez nem zavar senkit se hivatali téren, de a lakók házai, amit éppenhogycsak sikerült összekuporgatni viszont igen...

Köszönjük a Polgármesternek és a képviselőknek ezt a „remek” lakossági képviseletet!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr714644813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása