Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ismételten Fővárosi Katasztrófavédelemhez fordulva: Az ÉCSVCS Kft felszámolta-e környezetszennyező csapadékvíz kieresztését és rendbe tette-e a kifolyás engedélyezését?

2018. március 24. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Fővárosi Katasztrófavédelmi

Igazgatóság!

 

Önök 2017. Szeptember 13-án hoztak egy 35100-12013-5/2017.ált. számú határozatot, melyben megállapították, hogy az ÉCSVCS Kft, mint Szigetszentmiklós város nem létező csapadékvíz elvezetéséért felelős cég a két lakótelep csapadékvízét több ágon valóban szűretlenül és engedélyek nélkül ereszti bele a Natura 2000-es védettségű Kisdunába, melyben lehetnek kőolajipari termékek és egyéb szörnyűségek! Önök felhívták a figyelmét az ÉCSVCS Kft-nek, hogy a hiányosságokat javítsa ki és hozza helyre 2017 December 28-ig.

 

Mi azzal a kérdéssel fordulunk Tisztelt Hivataluk felé, hogy történt-e ebben valami? Tudnak-e arról, hogy az ÉCSVCS Kft esetleg felszámolta már ezeket és megkérte az engedélyeket?

 

Megtisztelő válaszukat és tájékoztatásukat

mihamarabb várjuk!

 

Szigetszentmiklós, 2018. Március 24

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1513776252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása