Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Március 15-ére emlékezünk!

2018. március 15. - Buckai Szövetség Egyesület

2018 Március 15-én az 1848-as Forradalom és Szabadságharc 170. évfordulójára kerül sor. 170 évvel ezelőtt és elődeink mertek nagyot álmodni és egy független, szabad, élhető Magyarországért kezdtek el küzdeni és harcolni!

 

Magyarország az elmúlt 170 évben átment sok mindenen! Átment hatalmas tragédiákon és sikereken! De 170 évvel a nagy eszmény és nagy forradalmi nap kitörése után számtalan dologért úgy Szigetszentmiklóson, mint az országban küzdeni kell! Küzdeni kell a szabadságért, az alkotmányos jogokért, az élhető jövőért és megélhetésért! Küzdeni kell azért, hogy mindazok, amik valóban fontosak egy társadalomban, mint az oktatás, az egészségügy, a gazdasági stabilitás, a biztos megélhetés, tervezhetőség jövőkép valóban előtérbe kerüljenek az alternatív valóság, a senki által sosem látott szellemszerű lények üldözése, egy lassan 90 éves papa démonizálása és az ENSZ lehordása helyett, mely többek között a békéért felel!

 

170 évvel ezelőtt elődeink a szabadság küzdelme mellett nem a hatalom által megvett és propaganda  szócsőnek használt többségi médiáról álmodtak, ahogy valószínűleg olyan városról sem, ahol semmibe veszik az embereket, a lakosokat Önkormányzati szinten. Nem romokat, nem kiáradó fekália árat, nem milliárdokból sem felépülő TAO stadiont, járdátlanságot, közlekedési káoszt reméltek, hanem tiszességet, fejlődést és egyenlőséget! Olyat, amely ma hiánycikk!

 

Ma, hogy máshova ne menjünk Szigetszentmiklós jelenlegi vezetése ellentmond mindennek, amiért 1848-ban forradalmáraink küzdöttek! Ellent mondanak a szellemnek és semmilyen a szó valódi értelmében vett értéket nem teremtenek! Mitöbb! Szerintünk méltatlanok arra is, hogy szájukra vegyék nemzeti hőseink nevét! Mivel 2018 március 15-én nemzeti hőseinket ők ünneplik ezért mi csendben, a Szigetszentmiklósi vezetéstől maximálisan elhatárolódva tesszük megemlékezésünket Április 8-a, mint az első változás felé vezető reménysugár felcsillanásának reményében.

 

Kellemes megemlékezést kívánunk Önöknek!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4813739942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása