Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Az eltűnt daru nyomában! - Nincs a Stadion építés veszélybe!

2017. október 17. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklóson pár hete elégé meglepődött pár ember, amikor a városi „hasznos beruházás” 4 darujából elkóricált kettő és senki sem tudta merre mehettek! Hogyan lesz így fűtött pályás Stadion eme „fejlett” városban, s a Határ út fekália áradat károsultjai a fűtött pályán hogyan fognak így melegedni és száradni?

 

Azért képzeljük el azt az állapotot, amikor a magas daruból elszabadul kettő és bejárja a várost. Képzeljük el ahogy kinézünk az autóból a szűk keskeny úton vagy éppen gyalogosként élvezzük járda nélkül a túlélő showt és szembe jön két magas daru. Mekkora élmény lehet!

 

De azt is elképzelhetjük, ahogy bekerülnek, mint keresettek a Csellengőkbe, hogy az aggódó szülők, városvezetők, sport szakosztály vezetők mennyire várják vissza elkóricált „gyermeküket”!

 

Nos, akik eddig aggódtak azoknak megnyugtató, hogy  a daruk meglettek! Egy Kedves képviselő Úr magánépítkezésére fogadta be őket! Persze a Kedves képviselő Úr ezzel igen jót tett, hiszen óvja, vigyázza és félti a csellengőket! Köszönjük képviselő Úr! Ön annyira jó ember!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

(Ui: Azt azért senki se mondhatja, hogy ez nem egy pozitív cikk! ;) )

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr512999576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása