Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

NYÍLT LEVÉL BÓNA ZOLTÁN (Fidesz-KDNP) képviselőnek! - Ki képvisel bennünket?

2017. szeptember 30. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Képviselő Úr!

 

Nyilván Ön is tisztában van vele, mit jelent emberek, térségek megadott bizalma és képviselete! Ön 2014-ben Pest megye 8-as körzetét nyerte el, így joggal feltételeznénk, hogy Ön pártideológiákon felül emelkedve kiáll az itt élő emberekért foggal és körömmel! Joggal feltételezhetnénk, de vajon igazunk lenne-e?

 

Képviselő Úr! Ön a jelen parlamenti ciklus elmúlt 41 hónapjában 11-szer szólalt fel. Ez 3,72 hónaponkénti felszólalást jelent! Első felszólalása nem másról szólt, mint Sopronról és a hűségfalvakról!... De ugye tudja Kedves Képviselő Úr, hogy sem Sopron, sem a hűségfalvak nem Csepel-szigeten és nem is a Kis-Dunai térségben találhatóak? S ugye tudja azt is, hogy eme szavai bár szépek voltak, számunkra mélyen elgondolkoztatóak! Elgondolkoztatóak arról, hogy vajon Ön eltévedt-e vagy tudja-e merre található az Ön térsége, képviselt területe?

 

Mint Ön is tudja 2015 November 16-áig kellett arra várni, hogy felszólaljon olyan témában, amely érinti ezt a területet. Ez a felszólalása a Kis-Dunáról és a Kis-Duna szeretetéről szólt. Itt jegyeznénk meg, hogy mindez 19 hónappal képviselő mandátumának elnyerése után volt és hasonló az Ön részéről azóta se következett be! De ha Önnek esetleg fontos a Kis-Duna és térsége, akkor hogy engedheti meg, hogy ilyen mennyiségben és szűretlenül folyjon a tisztítatlan szennyvíz és fertő ár a Dél-Pesti szennyvíztelep területéről eme csodálatos környezetbe? Miért nem küzd a szennyvíztelep kapacitásának növeléséért vagy, ha az nem megoldható, akkor valahol máshol egy új szennyvíztelep építéséért, melynek hatására megoszlana a ma ide érkező szennyvíz mennyisége? Miért nem szólalt fel ez ügyben hetente hétszer? Ha Kis-Duna, mint mondja fontos Önnek, akkor miért nem szól a Szigetszentmiklósi Önkormányzatnak, hogy a tisztítatlan csapadékvizet és szennyvízzel, kőolajipari termékkel is kevert csapadékvizet miért folyat a Kis-Dunába méghozzá szűretlenül bele? Vagy Ön nem tud erről? Nem hallotta, nem látta?

 

Nem tudjuk, hogy az Ön számára fontos-e, hogy e térségben élnek vagy halnak az emberek vagy a betegek! Nem tudjuk, hogy tisztában van-e azzal, hogy hiába újították fel a Gyártelepi Rendelőintézetet ott még a vérvételre is 6 hetes váró lista van! Tisztában van vele, hogy ennyi idő alatt bárki meghalhat? Tisztában van vele, hogy ez a térség sok kórház mellett bizonyos dolgokban a Dél-Pesti Jáhn Ferenc Kórházhoz tartozik, ahol több napig aszalódott hullát találtak és bizonyos dolgokban pedig abba a Merényi Gusztáv Kórházba, melynek csak pszichiátriáján legutóbb nagy testű rágcsálókat kergettek? Képviselő Úr felszólalt ez ellen? Vagy e térség lakói szokják meg, hogy ez a természetes?

 

Képviselő Úr! Miközben a Szigetszentmiklósi Járásközpont eljövetele a térség hatalmas létszámúra duzzadása miatt van, tehát nem az Ön érdeme, aközben tudja-e, hogy hatalmas probléma egyre inkább összeomló közlekedése? Tudja-e, hogy többen többet ülnek itt dugóban, mint Budapest belvárosában vagy más körzetében? Megkezdte-e az intézkedéseket ebben a tekintetben vagy, akik itt élnek pusztuljanak el a dugókban, gyermekeik pedig a keserűségben, hogy emiatt nem látják a szüleiket?

 

Képviselő Úr! Nem tudjuk tud-e még a Gyártelepi felüljáróról, melynek elhozatala többek között az Ön nagy ígérete is volt! Hol tart? Miért nem jött el? Hogyan lehetséges az az információ mely szerint egy másik párt e kérdést a parlamentbe is bevitte, de éppen az Ön pártcsaládja szavazta le? Mit szólt hozzá? Tiltakozott-e ellene? Képviselte-e akkor az itt élőket vagy megalkudott pártcsaládja döntése árnyékában cserbenhagyva az embereket?

 

Képviselő Úr! Térségünk talán azért, mert itt lakik a Házelnök Úr is kiemelt lett! Mi is részesülünk fűtött pályás futball stadionba! Ráadásul egy olyan klubnál, ahol a hírek szerint komoly pénzügyi elszámolási gondok vannak. Ön szerint nem lesz-e furcsa, hogy egy városnak van egy ilyen stadionja, egy a megye egyig visszacsúszott foci csapata és egy fertő és fekália árra innen 1,5 km-re? Nem érzi-e e kontrasztot kellemetlennek? Nem érzi-e cikinek a Stadion a fekália ár mellett? Tervez-e tenni ellene? Az itt élő Házelnök Úr segít-e benne?

 

S, ha e kérdések Önnek esetleg érthetetlenek, akkor engedje meg azt a kérdést, hogy képviseli e valaki e térséget? Mert, ha nem, akkor túlzónak találnánk azt a képviselői fizetésnek nevezet szociális segély mértéket, amelyet jutattunk Önnek!

 

Megtisztelő válaszát mihamarabb várjuk!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr412913767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása