Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Kilővési parancsot adott ki a Szigetszentmiklósi Önkormányzat a Buckai Szövetség Egyesület ellen!

2017. augusztus 15. - Buckai Szövetség Egyesület

Politikai megsemmisítő szándékkal különösen nagy nyilvánosság előtt történő rágalmazás hamis vádjával rendőrségi eljárást kezdeményezett a lakosok megalázásáról és településének tönkre tételéről hírhedt Szigetszentmiklósi Önkormányzat a Buckai Szövetség Egyesület ellen tudható meg az V. kerületi Rendőrkapitányság erre vonatkozó értesítéséből és telefonos megkeresésből.

 

A megkeresés a Buckai Szövetség Egyesület elnökét gyanúsítottként szándékozik meghallgatni, úgy hogy soha semmilyen bűncselekményt és semmilyen formában nem követett el, ahogy az egyesület sem! Azt persze megértjük, hogy a nagyon is alátámasztott ügyek és események napvilágra hozatala mennyire kellemetlen az Önkormányzatnak, a Polgármesternek, hiszen rámutat a teljes hivatal bűnös működésére és rendszerére. Ha csak a ki nem takarított Bucka-tóra az ott 4,7 milliárd forintos Uniós pénzre, az ott hagyott szennyezések hatására, a Bucka csatorna mint beruházás lefolytatására, matematikai összeomlásoktól hemzsegő elszámolására gondolunk vagy a Határ úti fekália árra, akkor el kell azon gondolkoznunk kinek és kiknek is kellene a vádlottak padján ülni!

 

Ne feledjük, hogy  a Szigetszentmiklósi Önkormányzat és körei az elmúlt időben nem először indítottak ellenünk politikai indítatású hamis és látszat pereket annak érdekében, hogy megfélemlítsenek! Talán ebből a legviccesebb az a per, ahol egy a költségvetési pénzekkel elszámolni képtelen Önkormányzati cég úgy jelentett fel minket, hogy a cikkben a vállalkozás neve se leírva, se utalásként nem szerepel, de megvizsgáltatta a különösen nagy nyilvánosságát a cikknek közjegyző által. Ezzel gyakorlatilag az eljárást olyan színvonalra züllesztette, mintha a Jézuskát feljelentette volna a karácsonyi üdvözlő lapok miatt. Hiszen a cég neve a karácsonyi üdvözlő lapokban sem szerepel és annak is elég nagy a nyilvánossága!

 

A koncepció jól látható! A Szigetszentmiklósi Önkormányzat és Polgármestere úgy véli, hogy bármikor megtehet bármit és bárki ellen. Ha valaki szót mer emelni, annak felkeresik a családját, hogy rábeszéljék a visszavonulásra (2010), arról lejárató és minden megalapozottságot nélkülöző rágalom hadjáratott hoznak le különböző őket szolgáló sajtó orgánumokban (2010-től napjainkig), halálosan megfenyegetik (2 vagy 3 éve az egyik bizottsági vezető által négyszemközt), meggyalázzák a Szigetszentmiklós jelképéül szolgáló szobrot a nevével, majd ha ez sem sikerült, akkor különböző megfélemlítő célzatú hamis pereket indítanak ellene! Meglátjuk mi lesz ebből! De küldetésünket a Bucka mellett sosem adjuk fel!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9512749740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása