Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós Polgármesterétől: Testvérvárosoknál, ha jövünk, ha megyünk mindig mi fizetünk?

2017. május 10. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

Mint nyilván Ön is tudja Szigetszentmiklós városa romokban hever és napról-napra egyre szörnyűbb a helyzet, amely a mostani városvezetésnek és várospusztító munkájának róható fel, de reméljük majd segít ebben!

 

Közben sajnos rengeteg pénz megy el pangó időszakban 3 hetente, báli időszakban annál sűrűbben előforduló méltatlan ünneplésekre, habzsolásokra és disznó módon történő étkezésekre. Ennek ékes bizsuja a 8 millió forintból plusz belépőjegyekből finanszírozott gasztronap, melyekre meghívjuk a testvérvárosokat és az ő étkezésüket, szállásukat, kirándulásukat is mi fizetjük!

 

Tavaly például, de ezt nyilván Ön is tudja a mi Csepel-szigeti településünk testvérvárosai a város pénzéből ellettek kirándultatva a Balatonra. Legalábbis mi ezt hallottuk! No és azt is, hogy teljesen mindegy, hogy a testvérvárosokhoz mi megyünk, vagy a testvérvárosokat mi fogadjuk mindig mi Szigetszentmiklósiak fizetünk! Ez így van? Mert akkor a testvérvárosoknak ez hatalmas buli, amelynek kapcsán egy kérdés van: Miért jó ez nekünk? S ha erre van pénz, akkor a Csépi út, a Boglya utca melletti járdaépítésre, egyéb fejlesztésekre, a város építésére, szépítésére, a Határ úti fekália áradat megfékezésére miért nincs?

 

Egyes hírek szerint egyébként a költségvetés is úgy lett megmahinálva, hogy mind a bizottsági, mind a testületi szakaszban mínuszos volt, hogy az ellenzék egyetlen javaslata se mehessen keresztül! Aztán szintén hírek szerint a számviteli trükkel eltűntet tétel hírtelen előkerült és mértéke több száz millió forint, amit megint lehet tékozolni! Persze ez legenda! De amit a Szigetszentmiklósi Önkormányzat vezetésétől valaha tapasztaltunk meglátásunk szerint nem alaptalan! Nyilván ezért nem engedtek a részletekhez oda olyat is, aki ért a számvitelhez! Nos! Erre ha nem a mi bőrünkről lenne szó azt is lehetne mondani, hogy ügyes!

 

Szóval! Visszatérve az eredeti kérdéshez:

 

A testvérvárosok esetében mindig és

mindent mi fizetünk? Miért is jó nekünk

ez?

 

Megtisztelő válaszát

mihamarabb várjuk!

 

Szigetszentmiklós, 2017 Május 9

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6612495311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása