Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Rönkhúzó verseny Szigetszentmiklósról elköltözött?

2017. május 01. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt években hozzászokhattunk, hogy Szigetszentmiklós életébe majális környékén megjelent egy új rendezvény, amely a Rönkhúzó verseny! De idén erről hír sincs!

 

A tavalyi év során megrendezett rendezvény az Auchan és a Bauhaus közzé települt és ott látott, ott fogadott rengeteg embert! Igaz már ekkor a szervezők között bizonyos ellentétekről lehetett hallani vagy legalábbis fű alatt hasonlót sugdosni! De ezek az ellentétek oda vezettek, hogy Szigetszentmiklóson 2017-ben vagy 2017-től már nem lesz Rönkhúzó verseny?

 

Bármi is volt az ellentét oka, ha volt nem lehetne ezt a rendezvényt visszakapni, s az ellentétet feloldani?

 

S, hogy mennyire úgy tűnik, hogy idén Szigetszentmiklós ki fog maradni az is bizonyítja, hogy abban az időpontban, amikor Szigetszentmiklós szokott következni most Nagykáta jött el! Vajon véglegesen? Ezt a rendezvényt Szigetszentmiklós, hogy veszíthette el?

 

Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8612470803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása