Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Megvan a Szigetszentmiklósi Járásközpont első áldozata?

2017. március 21. - Buckai Szövetség Egyesület

Sokszor és sokat érdeklődtünk, hogy vajon mi lehet azzal a fedél nélküli személlyel, aki az egykori Csepel Autógyári biciklitárolóban élt, s akit elkergettek, amikor a Járásközpont megépülése felmerült! Sajnos és tényleg sajnos egyre több az olyan hír, hogy miután elkergették, fázott, fagyoskodott, vacogott és ezen a télen elment közülünk az élők sorából…

Persze kell a fejlődés! De se megfelelő mértékű parkoló, se kiszolgáló út! Ráadásul ennek a szegény embernek sem lett követve a sorsa, hanem kutya mód el lett kergetve! Vajon helyes ez így? Vajon helyes volt belerúgni és bántani, nem megsegíteni? Hány embernek áll ez a sors és ez a veszély, s ha majd ő velük ily kutyamód bánnak mit fognak szólni?

A Buckai Szövetség Egyesület hisz az élni és élni hagyni elvében és hisz az emberségben! Nem tudja, hogy mi lehetett az oka az utcára kerülésnek ezen ember esetében, de azt igen hogy szállókon eltűnnek a szegényeknek a minimális értékei is! Ezért kerülik! Bárhogy és bármi is van mi gyújtunk egy gyertyát ezen szegény ember emlékére és arra biztatunk mást is, hogy ha teheti ő is tegye meg!

A hivataloktól, pedig több emberséget kérünk!

Főként a Szigetszentmiklósitól!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5912360235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása