Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bucka csatorna: Hibás kivitelezés a folyamatos fordító karbantartás oka?

2017. január 19. - Buckai Szövetség Egyesület

„Tisztelt” Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Megvetendő és elkergetendő Polgármester Úr!

Tisztelt Nemzetgazdasági Minisztérium!

Tisztelt Miniszter Úr!

Tisztelt Kivitelezés!

Tisztelt Ügyvezető Úr!

 

A Bucka csatorna sajnos az ország egyik legdrágább és legsilányabb csatorna kivitelezése, amellyel találkoztunk vagy amelyről hallottunk valaha! S mindamellett, hogy komoly kiábrándultságunknak kell hangot adnunk azzal kapcsolatban, hogy pont minket sújtottak vele van még gy probléma, amelyet sehogy sem tudunk értelmezni, amellyel sehogy sem tudunk mit kezdeni! Ez a szennyvízfordítók problémája!

 

Nem elég, hogy egyetlen egy ilyen elhelyezésekor nem kértek hozzájárulást azoktól, akik mellé, akik elé tették, holott ezek büdösek, s nem elég az sem, hogy egyet konkrétan minden bűzével együtt egy játszótér mellé építettek, hogy ezzel is megalázzák a Bucka lakosságát, de kettő közülük szinte mindennapos karbantartásra szorul.

 

Az egyik a Csónakos utca és a Csépi út sarkán van egy ház tövében (szerencsétlen ingatlantulajdonos a folyamatos karbantartás miatti zajt hallgatja és bűzt szagolja, amely minden bizonnyal ingatlanát is értéktelenebbé teszi), a másik pedig az Ádám Jenő sétánynál az Ádám Jenő sétány és a Tebe sor találkozásánál.

 

Először azt gondoltuk, hogy azok a kifogások melyek szerint a rendszer hibát egyes lakosok nem megfelelő csatorna használata okozza igaz lehet, mert valóban csatornakezelési kultúrát tanulni kell! De a hibák most már olyan gyakoriak, hogy mindannyian úgy véljük a hiba a kialakítással és kivitelezéssel van! Éppen ezért kérjük, hogy még garanciális időszakban a Penta Kft ezt nézze meg és javítsa ki! Ne kelljen minden áldott nap rendszerhiba miatt hozzájuk nyúlni! Kérjük, mitöbb követeljük, hogy háruljon el ez a probléma és helyrehozataláról mi is tudjunk!

 

Meglátásunk szerint, ha valahol valaki elvállal egy szolgáltatást, mindazt azért teszi, mert a legjobbat akarja elhozni, a legjobb tudása szerint, melyre később is büszke lehet. Mi úgy látjuk nem igazán ez a szellem hajtotta a kivitelezést, inkább a hibák eltussolása, letagadása, felelősségének áthárítása vagy a kérdés elbagatelizálására való törekvés!

 

Bízunk benne, hogy kivételesen ez most nem így lesz és végre a hatalmas károk mellett, amit okoztak a Buckának, az itt élő lakosságnak, azaz nekünk végre és valamilyen formában igyekeznek javítani!

 

Ebben nyújtott segítségüket és együttműködésüket, meghozott és valós intézkedésüket előre is megköszönjük!  

 

 

Szigetszentmiklós, 2017 Január 19

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9412139355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása