Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Újabb Nagy Zabálás, a Miklósi bál következik 2016 Február 11-én

2017. január 07. - Buckai Szövetség Egyesület

Alig indult el a 2017-es év, amikor is Szigetszentmiklós város vezetése már azon gondolkozik, hogy olyan régen tudtak nagy zabálásokon tékozolni, hát újabb parti és újabb zabálás kell!

Mi sem lehetne erre remekebb alkalom, mint a mások által 9.000 Ft-ért elérhető és évenként visszatérő rongyrázás, azaz a Miklósi bál! A látogatók, akik értékes emberek és helyek helyett ilyen emberekre és helyekre költenek megismerhetik azt, hogy milyen módszerei vannak a tékozlásra a Miklósi „elitnek”.

Sok éve tervezzük és egyik évben biztosan elhozzuk, hogy a Szigetszentmiklósi Rongyos Bál és annak jó hangulata fogadja a „kedves” vendégeket! Tavaly az éppen akkorra várható nagyon hideg riasztott el sokakat, de biztosak vagyunk abban, hogy lesz az az év, amelyik nekünk kedvez, amikor megmutathatjuk lehet jól érezni embereknek magukat, szolidan, kevésből és szerényen!


Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr212108067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása