Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Belvárosban jártunk! - Megdöbbentő a 2-es metró tempója!

2016. december 16. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklósiként tegnap a belvárosban jártunk és közel egy héttel a 2-es metró szerencsétlen balesete után megdöbbentünk! Katasztrofálisan lassú a tempója!

 

Utazásunk során azt tapasztaltuk, hogy talán a viszonyokhoz az utasok már hozzá szoktak, de nekünk a tempóból az jött le, hogy a korábbi baleset valódi okát és forrását voltaképpen még most a BKV sem tudja! Ha tudná, akkor szerintünk már kijavították volna tekintettel az igen nagy forgalomra!

 

Voltak részek, ahol úgy éreztük, hogy metróval egy tempóban gyalogolhatunk, amely egy ekkora jelentőségű hálózaton mit is mondjunk? Igen szomorú!

 

Némelyeknek azért még utastársaink közül hangot adtak értetlenségüknek! Nem csak a tempót, de a Kossuth tér újbóli lezárását sem értik meg!

-         Nem régen újították fel! Nem régen kellett lezárni! Miért nem sikerült akkor és miért nem sikerült ez a szakasz is? Miért pont most kell ezt már megint felújítani így ünnepek előtt? – tették fel a kérdést.

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3912051031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása