Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós - Már síkmentesítésbe kezdett az ARIES Kft - Vajon indokolt vagy csak el kell költeni az erre kapott sok milliót?

2016. november 15. - Buckai Szövetség Egyesület

Síkosság mentesítésbe, azaz só szórásba kezdett Szigetszentmiklóson az ARIES Kft tudtuk meg több neve elhallgatását kérő forrásunktól. De felmerül a kérdés vajon indokolt-e?

 

Szakértők szerint a jelenlegi télen Szigetszentmiklóson és környékében sem ónos eső, sem hóesés nem volt, amely ezt az eljárást indokolttá tenné! Egyes városi legendák és feltételezések szerint így ismét arról lehet szó, hogy az ilyen irányú munkákra kapott pénzt az ARIES Kft, mint Önkormányzati vállalkozás mindenképpen szeretné elkölteni.

 

Ha ez így van nem lenne egyedi a városban, hiszen Szigetszentmiklóson egy másik társaság az utakat jelentős költségvetés mellett kötőanyag nélkül „javítja”, amelyek még ennek hatására is makacsak maradnak és bizony-bizony nem akarnak megjavulni!

 

Szintén különlegességnek számít a városban, de nyári viszonylatban az utak locsolása a forróságban. Akkor az Önkormányzat által ócskavasnak számított és egy alvállalkozónak eladott géppel (tartályos teherautóval) történik ez a tevékenység! A korábban Önkormányzati tulajdonú teherautó bérlése, pedig ezen a napokon és naponta pontosan annyi, amennyit akkor kapott az Önkormányzat, amikor attól „nagy sikerrel” sikerült megszabadulnia! Így a vételár az alvállalkozónak naponta térül meg! Ráadásul a vízvételkor nincs mérőóra! Addig és oly mértékben locsolhatja szét a vezetékes vizet és annyiszor pacsázhat és pazarolhat, amennyiszer számára tetszik és amennyit csak akarhat! (Miközben más meg évek óta a vezetékes vízért küzd, s teszi egy-egy részük úgy, hogy már kifizette mégsem kapta meg).

 

S mialatt politológus és közgazdász szakértők szerint is a síkmentesítési szolgáltatás sem a munkaelvégzésről, pláne jelen időjárási viszonyok között, hanem az érdemtelenül megszerezhető profitról szól az összes többi hasonló munkálathoz hasonlóan, addig az autószerelő szakma a só autókra és karosszériáikra gyakorolt negatív hatását emeli ki, amely az autókon a korrózió eljövetelét és drasztikus elszaporodását hivatott előidézni!

 

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3911962003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása