Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós - Így rendeződnek az adóügyek?

2016. november 13. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklóson miközben 10 nap tartozás után 10.000 Ft miatt vonat ki a forgalomból egy autót az adóügyosztály és mialatt egy ugyanazon cég egy ugyanazon időszakáról ötödjére is be kell vinni a bevallást, mert a Hivatal elvesztette, de azért büntetéssel fenyeget aközben mint a mellékelt kép is bizonyítja a teljesítmény nélküli zabáláson nemcsak a teljesítmény nélküli képviselők vesznek részt, hanem a tékozló hivatal adóügyosztályának osztályvezetője is! Reméljük ez a kép csak valakinek a montírja és nem igaz! Szörnyű lenne abba belegondolni, hogy miközben ilyen jellegű események vannak az ügyosztályon és a hivatalba ez és az ebből feltételezhető kupleráj még ünneplést is érdemel! Reméljük nem így van! Mert ha így lenne az hihetetlen arcátlanság lenne!

 

Rá fogunk kérdezni és utána is járunk ennek!

 

Továbbá most rákérdezünk arra is, hogy ez a teljesítmény nélküli zabálás pontosan kinek / minek a pénzéből és költségvetéséből megy, illetve ment!

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2411958847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása