Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós és a hajléktalanság

2016. november 13. - Buckai Szövetség Egyesület

Sokaknak más jut eszébe erről a képről, hiszen nem ábrázol mást, mint az anno CBA áruházat, amelyben annyi Szigetszentmiklósi és annyi Buckai is vásárolt a régi időkben! Ez az áruház legalábbis az előtte lévő rész nem csak az áruháznak, a vásárlásnak, a piacolásnak volt helyszíne, hanem itt volt látható Szigetszentmiklós első hajléktalanja!

 

A hajléktalan két telet bírt ki azokon a padsorokon, amelyeket most a képen az áruház előtt Önök is láthatnak. Vigyázott a könyveire és volt látható szinte mindennap. A második telet már nem bírta egy nap az a hír jött, hogy megtalálták ott megfagyva! Ne felejtsük el, hogy ebben az időben már képviselők voltak azoknak a 75 – 80 %-a aki képviselő például ma.

 

Nem régen a Gyártelepi Intézményközpontnál találkoztunk a második Szigetszentmiklósi bárki által megismerhető hajléktalannal. Ő a Csepel Autógyár bicikli tárolójába lakott. Civilek mentek oda és adtak sátrat vagy hálózsákot neki! Az intézményközpont eljövetelével azonban elüldözték onnan és mennie kellett! Ma csak legendák szólnak arról, hogy hol lehet, de senkitől nem hallottunk róla és semmi biztosat.

 

Sokszor kiakadunk arra hogy például a Főváros és például a nyolcadik kerület hogy bánik a hajléktalanjaival és a szegényeivel, de Önök szerint rendben van, ahogy Szigetszentmiklós kezeli mindezt? Ez nem éppen oly kegyetlen és embertelen?

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9411958337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása