Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Közéleti kitekintő - Szigetszentmiklós - 2016 ABC rendben: 14. rész: Virág Róbert

2016. szeptember 04. - Buckai Szövetség Egyesület

Ahogy Önök talán már nyilván megszokhatták a Buckai Szövetség Egyesület jelen Önkormányzati ciklus 2 éves évfordulója alkalmából egy új cikksorozatba a Közéleti Kitekintőbe kezdett. Ennek keretében ABC rendben mutatjuk be képviselőinket! Jelen cikkünk főszereplője nem más, mint Virág Róbert.

 

Virág Róbert a Szigetszentmiklósi Önkormányzatnak 1994-ben lett képviselője. Többször bizottsági elnök, de az Önkormányzati tulajdonú vállalkozásokban ellenőrző bizottságában is nem egyszer székhez jut.

 

Nem sokszor szólal fel és nem sok előterjesztést tesz! De amikor igen, akkor valamely fontos Szigetszentmiklósi értéket támadja meg.

 

Nevéhez köthető hírek szerint a 2000-es évek körüli Bucka-tó értékesítés terve, de neki köszönhető a 2009-es Kéktó elpusztítási terv is, ahol panziót, só barlangot, minigolf pályát akartak a városi Szabadidő központ helyére tenni. Érdekes módon ezen tette egyetlen kampány papírjában sem szerepel és nem is szerepelt.

 

Ahogy látszik mindene a pénz és elég kétes az utcákon a hírneve. Ha minden igaz ő a városi utcák által csak a miklósi Al Capone-nak nevezett Becz Péternek a legfőbb alembere. Az az ember, aki sok miklósi szerint a piszkos munkát végzi el.

 

Az 1994-ben egy szakadt taxi zsigulival rendelkező képviselőnek ma három palotája és több terepjárója is van a hírek szerint, miközben a képviselőségen kívüli munkájáról senki sem tud.

 

Egyes magukat megnevezni nem kívánó források szerint már nem Szigetszentmiklóson él és lakik, hanem Tatabányán. Onnan jár be Szigetszentmiklósra és a többség gombnyomogatójaként onnan tesz tönkre mindent.

 

Elmúlt két éves munkája során már megint a Kéktó elpusztítását elő akarta hozni! Márpedig ez a város ellen egy súlyos merénylet! Éppen ezen merénylet és további tevékenységei okán nem lehet őt jónak, megbecsülendőnek, csak megvetendőnek, minősíthetetlennek és értékelhetetlennek minősíteni. Mi is ezt tesszük!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3911676153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása