Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Közéleti kitekintő - Szigetszentmiklós - 2016 ABC rendben: 9. rész: Papp István

2016. szeptember 02. - Buckai Szövetség Egyesület

Ahogy Önök talán már megszokhatták a Buckai Szövetség Egyesület a jelenlegi Önkormányzati ciklus 2 éves évfordulója alkalmából új cikk sorozatba, a Közéleti Kitekintőbe kezdett! 9. részünk főszereplője Papp István.

 

Papp István az egyedüli olyan Önkormányzati képviselő, aki 1990 óta, azaz 26 éve megszakítás nélkül tagja a testületnek. 1998 és 2006 között Fodor Antalné dr., majd 2006 és 2010 között Szabó József polgármestersége alatt alpolgármester, 2010 és 2014 között tanácsnok.

 

Önkormányzati bent léte nem remek képviselői teljesítményének, sokkal inkább párt színének, később pedig az önkormányzati többséghez mutatott lojalitásának köszönhető. Csak miatta eddig 3-szor szabták át a választási körzeteket! A cél az volt, hogy ha bár utálják az Üdülő sor és környékén, hiszen semmit sem tesz a lakók érdekében, azért a körzetnek legyen olyan új része, ahol a neve még ismeretlen, s ahol így a párt hova tartozása jutatja be!

 

Bármely terület, amelyet valaha is képviselt romokban hever! Az ő képviselői munkáját sem az Üdülő sor és környezete, sem Felső tag egy része, sem Lakihegy, sem pedig most a Buckai Dunapart és a Bucka déli területe nem köszönheti meg! Mindmegannyi valódi katasztrófában lévő, magára hagyott és elárult terület lett az ő idejében!

 

Új fajta fenyegetés is kialakult Miklóson miatta az utcákon: „Ha nem viselkedsz elintézem, hogy Papp Pista legyen a képviselőd, aztán eljön néked az igazi kőkor”.

 

Virágkereskedő és az egyetlen olyan, aki az összes szomszédjával rosszban van! Valódi a jó szomszédi iszony!

 

Elérhetetlen! Körzetének lakói csak választási kampányok idején láthatják, de akkor is ritkán és abban sincs köszönet!

 

Közös vállalkozásokat vitt olyan méltán hírhedt alakokkal, mint amilyen Becz Péter! Folyamatosan gyanús ügyletek híre lengte körül tevékenységeit nem éveken át, hanem évtizedeken!

 

Az oktatási bizottság elnöke! De hogy ért hozzá az szinte elképzelhetetlen! Beszéde, érvei és megjelenése meglátásunk szerint inkább hajaznak egy bunkós bottal a barlangból kitévedt túltáplált ősemberre, mint egy civilizált és tanult emberi lényre.

 

Neki mindent szabad! Születési jogának tekinti a képviselői széket, amelyet nem eresztene, amíg csak él és magánál van! Neki szabad illegális lejárót csináltatni a Kis-Dunára és szabad az ebből eredő 500 forintos bírságot az Önkormányzattal kifizettetni! Meglátása szerint ez teljesen rendben van!

 

A vadásztársaság tagja! És ezek a megjelenések olyannyira morbidak, hogy kevésbé hajaznak a vadászatra semmint egy jól megszerkesztett béna kacsákkal tűzdelt vígjátékra pláne a tűzoltóság melletti pusztán, amelyet ma már Furcsa Földnek neveznek!

 

Kultúráját és meglátásunk szerint civilizáltnak egyáltalán nem tartható emberi magatartásával egyébként nem csak városunkat rémisztgeti, hanem a város testvérvárosait, így a külföldieket is. Rendkívül szép volt, amikor testvérvárosi kapcsolat építéséről küldött mámoros képet agyon barnulva és a tengerből! Olyan jó, hogy közpénzből városunknak ilyen jó szolgálatot tesz!

 

De az oktatási bizottság elnökeként más magatartása is tanulságos, mitöbb meglátásunk szerint elrettentő! Ő az egyetlen olyan képviselő, akiről a legendák egy 2010-es FIDESZ-es rendezvényen történt terhes anyuka hasba rúgásáról zengenek! Oktatáshoz szerintünk maximum annyi köze van, hogy a gyermekeket Szigetszentmiklóson ekként fenyegethetik meg: „Fiam! Ha nem tanulsz olyan leszel, mint a Papp Pista!”

 

Újra írta a közhasznúságot! Míg más az ilyen célra nyújtott keretét óvodáknak, bölcsődéknek, iskoláknak, nyugdíjasoknak, a vöröskeresztnek vagy a mentőknek nyújtja vagy segít vele igazán nemes célokat, addig ő a saját vállalkozási érdekeit támogatja! Közcélú tehát az, ami az ő zsebében van!

 

Szerintünk Szigetszentmiklóst már nem lehet úgy átszabni, hogy találjunk olyan területet, amelyet nem alázott, nem gyalázott és nem sértet meg vagy hagyott cserben! Képviselői munkája nem rossz, nem pocsék, hanem brutálisan minősíthetetlen! Az egyik legrosszabb! Attól, hogy vissza kerüljön 2019-ben a testületbe Szigetszentmiklóst a Jó Isten mentse meg!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5311671712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása