Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Új kapcsolattartót kapott Buckai Szövetség Egyesület az Önkormányzattól.

2016. augusztus 25. - Buckai Szövetség Egyesület

A mai nap során levelet kaptunk! Hogy kitől annak közzétételéhez a levélírója nem járult hozzá, de az tény, hogy viszonylagos jó kapcsolatot ápolunk vele. Tényszerű, hogy ezzel a személlyel bár olykor békések és olykor hevesek az eszme futtatásaink és más-más dolgokat tekintünk értékeknek, de valóban ahogy ő is írta saját levelében ő is és mi is Szigetszentmiklós fejlődését akarjuk.

Ez egyben persze azt is jelenti, hogy az eddigi kapcsolattartónk túl keménynek tartotta azt a kommunikációs módot, amelyet mi gyakoroltunk! Úgy érezhette, hogy neki szól kemény kiállásunk! Pedig nem! Általánosságban véve ugyanis az Önkormányzat szellemiségét kellett képviselnie. Ez a szellem, ahogy mi látjuk nem a problémák megoldása, hanem elkendőzése és olykor, sokszor a mellébeszélés művészete volt! Ez volt az elvárás vele szembe!

Amit a mostani fordulattól várunk az nem kevesebb, mint az, hogy végre talán érdemi válaszokat kapunk! Érdemi válaszokat még, ha azok kemények is. Az elkendőzést ugyanis nem, de az őszinteséget nagyon is szeretjük!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6211651276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása