Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

KÉPVISELŐ TESTÜLETRŐL JELENTJÜK: Újra megprobálták a Dunaparti ingatlan eladását!

2016. június 29. - Buckai Szövetség Egyesület

A mai 2016 Június 29-ei képviselőtestületi ülésen számtalan dolog történt! Ezek között fontos jegyezni, hogy egy olyan előterjesztés, amely már a 2016 májusi testületi ülésen is felmerült és közfelháborodásra adott okot újra napirenden volt.

Újra a Dunapartot akarták eladni a Tanösvény bejárata mellett!

 

A 2003-ban 5 millió forintra, majd 2016-ban 13 évvel később 3.549.600 Ft-ra, tehát az Önkormányzati kötődésű értékbecslő által kevesebbre értékelt ingatlant városi legendák szerint hálából akarják kiszervezni potom áron az ingatlant jelenleg használó személynek.

 

 Azok után, hogy városi szinten mind az Önkormányzati többség, mind az önmagát Összefogásnak nevező frakció azzal kampányolt, hogy nem adnak el újabb Dunaparti ingatlant, valamint a Dunapart elérését, értékének felfedezését bemutatását elő fogják segíteni nem ez az első alkalom, amikor szembe mennek választási ígéretükkel, hangzatos propaganda gépezetükkel. Korábban ugyanis a 2010 – 2014-es ciklusban Ladányi Sándor (MSZP, ma: ÖSSZEFOGÁS) és Becz Péter (FIDESZ) előterjesztésére adták el a Fás utcai lejárót, amely szintén egy Dunaparti ingatlan!

 

A szavazás a mostani Tanösvény melletti Dunaparti ingatlanról a következőképpen zajlott:

7 igen, 3 nem és 3 tartozkodás

Ebből először a Polgármester azt vonta le, hogy akkor az ingatlan nyomott áron eladható, de Hála Istennek ehhez minősített többség kell!

 

Így az ingatlan eladása most nem sikerült!

 

VISZONT NEM SZABAD ALUDNUNK!

BÁRMIKOR BÁRMILYEN ROSSZ ÖTLET NAPIRENDRE KERÜLHET ÉS ÚJRA!

EGÉSZEN ADDIG AMIG NEM SIKERÜL ÁTNYOMNIUK!

NEM SZABAD HAGYNI!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr828855110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása