Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Örülnek, de óvatosan kezelik a Csepeli HÉV déli meghosszabbításának tervét az érintett Polgármesterek

2016. május 28. - Buckai Szövetség Egyesület

Örülnek, de óvatosan kezelik a Csepeli HÉV déli meghosszabbítását az abban érintett agglomerációs Polgármesterek!

A Polgármesterek nem akarják településüket hamis illúziókba, lakosságukat hamis vágyálomba kergetni, hiszen a déli meghosszabításnak nyilván jelentős a költség!

Mi azonban megértve az óvatosságot azt gondoljuk, hogy a térségben található kötött pályás közlekedés fejlesztésével jelentős lakossági igényeket lehetne kielégíteni! Tekintettel, pedig arra, hogy a kötött pályás közlekedés többnyire megbízható, ezáltal több autós lehetne autója letételére ösztönözni a környezetet is kimélve!

Ha a kihasználtsági és megvalósíthatósági adatokat is figyelembe vesszük és a pályázatba illesztjük, valamint átlátható, az Unió által bármikor követhető, hiteles megvalósíthatósági tervet készítünk hisszük azt, hogy az Európai Unió is a megvalósíthatóság szükségessége mellé állhat! Ebben az esetben, pedig elérhetővé válna az Auchan-Sziget, Halásztelek, a Szigetszentmiklósi Sportcsarnok és Szigetszentmiklós észak-nyugati része, valamint Gyártelep is.

Természetesen a Csepelieknek sem kell félniük, hiszen mint ahogy Bíró Endre és Ékes András elmondta belső járatok kialakításával (mint például a Szentendrei HÉV vonalán van olyan szerelvény, amely csak Békásmegyerig megy), az agglomeráció közvetlen bekapcsolásával sem sérülhet a Csepeli lakosok utazási kényelme! Sőt a szerelvények korszerűsítésével egyre kényelmesebb lehet! Ezt mi is így gondoljuk!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr178754184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása