Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Metróért Egyesület is megosztotta a Buckai Szövetség Egyesület Csepeli HÉV-vel kapcsolatos bővítési és megmentési tervét!

Új közlekedési alternativát hozunk Lakihegynek, Halászteleknek, Szigetszentmiklósnak és Szigethalomnak is!

2016. március 25. - Buckai Szövetség Egyesület

A Metróért Egyesület is támogatja a Buckai Szövetség Egyesület Csepeli HÉV megmentéséért és bővítéséért folytatott küzdelmét! Teszi mindezt oly mértékben, hogy nagy levelünket saját oldalán és változatlan formában közzé tette, amely a linkre kattintva érhető el.

A dokumentumot kiemelten ajánljuk Szigetszentmiklósi, Szigethalmi, Halásztelki, Csepeli és Lakihegyi lakosok részére, ahogy ajánljuk a Főváros és az agglomeráció további területein élők részére is!

A dokumentumot elküldtük és terv vár még tökéletesítésre és pontosításra is! Éppen ezért várjuk a lakossági és érintett észre vételeket, támogatásokat és esetleges kritikákat is, hiszen ebből tanulunk!

A Metróért Egyesületnek, pedig kiemelten köszönjük a támogatását!

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr18525158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása