Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

GROTESZK MIKLÓS: "Nem erre fúj a szél!"

2016. március 14. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt hetekben Önök megszokhatták, hogy egy-egy történettel jelentkezünk naponta, amelyet döntéshozóink biztosan nem olvastak el, nem gondoltak át, hiszen annyira abszurd! Ez a GROTESZK Miklós!

Mai cikkünkbe nem tudunk igazán humort csempészni, hiszen az az esemény, amiről most írunk egyáltalán nem vicces, sokkal inkább megdöbbentő! Ráadásul több települést is érint!

 2001-et írunk a Csepel Autógyár területén közel a Buckához találnak 10.000 sérült ciános hordót! Olyat, aminek tartalmát fúja a szél és mossa a talajba az eső! Az ügy napvilágra kerülése komoly döbbenet volt a Buckában, Szigetszentmiklóson és komoly döbbenet volt a környező településeken például Szigethalmon is! A lakók egy része pánik szerűen pakolta ki az eladó táblát ingatlanja elé, amikor is a Szigetszentmiklósi Önkormányzat intézkedett! Kiküldtek egy piros hangosbemondós autót, amely a következőket harsogta:

 " - Nyugodjon meg a tisztelt lakosság! Nem erre fúj a szél! "

 És igen! Ennyi volt az intézkedés!

 Komoly média botrány kellett ahhoz, hogy ez eltűnjön innen, azaz az RTLKlub, a TV2, a Blikk és mindmegannyi! De, hogy csak a hordók tűntek-e el vagy kicserélték-e a talajt, amibe ez beszivárgott azt mind a mai napig nem tudni! De szerintünk nem! Mi ezt így láttuk!

A média aztán más is kiderített! Azt, amit a Buckaiak mindig is tudtak: A fél Bucka és a tó is szennyezett! A riport, melyet a linkre kattintva megtekinthetnek mindent elárul erről!

Pár évre rá, amikor már kiderült, hogy a Bucka-tó rekultiváció nem történt meg (erről cikket is írtunk), csak talajforgatás történt és ez még képekkel is bizonyítható az egykori hangosbemondóshoz oda mentünk:

" - Szia! Emlékszel még a 2001-es cián botrány idején mi szólt az autódból? "

" - Igen! Muszáj volt! Sokan akkor is fölöslegesen csinálták a hisztit,a  botrányt! Fölösleges pánik keltés volt! "

" - Tényleg ???!!!  :O  "

Ne feledjük, hogy akik 2001-ben döntéshozói szerepkörben voltak, azok 80 %-a ma is Szigetszentmiklós döntéshozója és vezetője! A hangosbemondós, pedig azóta is Szigetszentmiklós kurjantósa és szócsöve!

- CsCs -

BSZ elnök

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr268475770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása