Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

NEM REPREZENTATÍV FELMÉRÉS: Elitélik a Szigetszentmiklósiak a politikát az iskolában

2016. március 05. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt napok során parázs vita alakult ki egyes portálokon arról, hogy van-e helye politikának az iskolában. Szigetszentmiklós 14 tagú képviselő testületének 12 FIDESZ-es képviselője szerint van és Orosz László Lakihegyi, valamint Barabás Botnd független képviselőt nem kérdeztük meg!

Felkértünk azonban független embereket! Olyanokat, akik egyetlen egy oldalhoz, így hozzánk sem köthetőek! Kérdezzék meg azt, hogy szerintük politikának az iskolában van-e helye!

A mintavételbe 100 megkérdezett embert kerestek fel! 95 ember azt mondta iskolákban és iskolai rendezvényeken a politikának semmi keresni valója, 2 ember azt mondta, hogy régen is ott voltak nincs ezzel probléma, míg 3, hogy ha meghívják őket had menjenek!

Jól látható, tehát hogy a Szigetszentmiklósi többségi lakosság szerint, velünk egyetértve az iskolákban a politikának nincsen helye!

Az ügyet korábban az váltotta ki, hogy a Szigetszentmiklósi Bíró Lajos Általános iskola bálján pózolt és probált politikát csinálni a rendezvényből Szabó József Szigetszentmiklós város polgármestere, majd rá pár napra két "büszke apa" önmagát a gyermekük nélkül lefényképezve követte egy politikai oldalon, ahol politikai rangjukat felsorolva közölték, hogy a rendezvényen magán emberként vettek részt!

A félmérést végzőknek köszönjük a munkáját és azokét is, akik válaszoltak a feltett kérdésekre!

Mi, a Buckai Szövetség Egyesület az iskolai rendezvényeket tiszteletben tartjuk és bár különböző iskolákat különböző dolgokkal már támogattunk, de mindig kértük, hogy ne jelenjen meg a nevünk! Támogatásunknak nem az önfényezés, hanem a segítség volt a lényege!

Mi ezzel ezt az ügyet végleg lezártnak tekintjük és minden erőnket hőn szeretett városunkra Szigetszentmiklósra és imádott szülőföldünkre a Buckára fordítjuk!

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1008446576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása