Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

3,5 milliárdos határidőig félig sem elkészült TAO Stadion, összeomlott csapat, kifizetetlen alvállalkozók érdemel még 5,2 milliót?

2018. április 26. - Buckai Szövetség Egyesület

2018 Április 25-én Szigetszentmiklós város Önkormányzatában képviselőtestületi ülés volt! Az ülés egyik napirendi pontjaként a helyi sport, civil és egyházi szervezetek különböző mértékű támogatásba részesültek! Hogy mi az értékelés alapja a vezetés szimpátia indexén túl azt persze rábízzuk mindenkinek a fantáziájára!

 

A támogatottak között azonban ott volt a Szigetszentmiklósi Testgyakorlók Köre is! Azaz az a Klub és az a csapat, amely 3,5 milliárdos TAO pénzből + 361 millió forintos rendkívüli állami támogatásból sem volt képes az általa vállalt Stadiont, az úgynevezett Regionális Utánpólásközpontot felhúzni! Olyannyira nem, hogy kifizetetlen alvállalkozók vannak, 3 havi illetményüket kergető focisták és persze olyan helyzet, hogy a 2 év alatt az NBII-ből az NBIII-on át a Megye I-ig csúszott csapat tagjai a csapat megszűnéséről is a sajtóból értesültek!

 

Ha emlékszünk rá 2017 Novemberében a csapat vezetői azt ígérték a beruházás ideiglenesen állt, s hamarosan minden újra indul, nagyjából két héten belül. Nos azóta vagy nem telt el két hét vagy úgy voltak vele, hogy úgysem lesz a hazugságnak tétje! Azóta egy szög nem sok, de annyi se épült a Stadionba bele, a daruk viszont melyek még ott voltak ekkor le lettek szépen szerelve!

 

Mindenki hibás volt! Hibás a rendszer! Hibás Szigetszentmiklós lakossága és összes vállalkozója csak azért és csakúgy, hogy nem támogatták ezt a projektet és ezt a meglátásunk szerinti feneketlen pénzszivattyút!

 

Ma már ember nincs, aki reményt lát arra, hogy ez a beruházás befejeződik valaha ebben a konstrukcióban és megy a magyarázkodás, hogy elszámolták magukat, meg nem segített senki sem és segítségükre se sietett! Ezutóbbi persze, mint ahogy Önöknek is bemutattuk nem igaz!

 

Ugyanakkor nem lehet olyan csapaton segíteni, aki belerúg az esetleges segítő kézbe, s mocskolva azt segélykérő helyet úgy viselkedik, mint egy vipera! Mitöbb mi a Buckai Szövetség Egyesület részéről a Szigetszentmiklós név használatának megvonása mellett nem is adnánk nekik semmit! Még akkor sem, ha valaha a mostanra lerombolt csapat NBII és NBIII bajnok csapat volt!

 

Szigetszentmiklós város Önkormányzata mindennek ellenére adna! 5,2 millió forint értékbe, melyet most félre tett a részükre! Felhasználható nullás adópapírt, ellenőrzés utáni minden rendbe igazolást mutatnak fel, amelynek valljuk be szerintünk nulla az esélye!

 

A csapat egykori vezetői ugyanakkor nincsenek felelősségre vonva! A pénz, hogy merre van azt a Jó Isten se tudja, ahogy azt sem, hogy valójába mire költötték el és miképpen! Egy-egy lemondás és új csapat alapítás, valamint sunnyogás jellemzi most a helyzetet! Ja és egy üzenet: Mivel olyan oldalra szavaztak Április 8-án az emberek, amilyen oldalon a csapat vezetői is szerepelnek, ezért nem látnak ebben problémát az emberek és minden rendben!

 

Igaz a szavazók helyi szinten 60 %-ban a változásra szavaztak, de mivel nem volt egységes a szavazat, így aki volt az is maradt! S Szigetszentmiklóson egyesek szerint ezek után ilyen SZTK botrányt is lehet tenni!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5013872652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása