Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Továbbra is fenáll a Fővárosi szemétszállítás sztrájk fenyegetettsége miközben az ARIES szakszervezete hallgat!

2017. február 17. - Buckai Szövetség Egyesület

Továbbiakban is fennáll a sztrájk fenyegetettség a Fővárosban tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület, miközben az FKF szerint a meghirdetett időben történő sztrájk törvénytelen. Az ARIES Kft szakszervezete közben mélye hallgat, hogy a 0 %-os emelési ígéret mellett a Fővárosi 4 %-al elégedetlenekhez csatlakozik-e.

A Buckai Szövetség Egyesület rákeresett a közleményekre, amelyből a Szigetszentmiklóst, Halásztelket, Szigethalmot ellátó ARIES Kft szakszervezete részéről semmire sem lelt.

A HVDSZ 2000 szakszervezet az FKF részéről is közzétett közleményt adta közre, mely alapján a február 20-ára és február 27-étől tartandó sztrájk egyenlőre nem lehetséges, törvénytelen, mert még tárgyalnak a felek!

A közleményből azonban egyértelműen kiderül az, hogy a szakszervezet nem tett le a sztrájk fenyegetettségről!

Csepeli, Budapesti ismerőseink komolyan tartanak attól, ha a fenyegetésből valóság és tényleges sztrájk lesz, akkor Budapest úszni fog a szemétben!  

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9712269740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása