Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Örömmel tudatjuk: Egy kiválló tanár, Nád Béla 2016 Júniusában Szigethalom díszpolgára lett!

2016. szeptember 02. - Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület ritkán szokott véleményezni települési díszpolgári címeket! Azonban, amikor meghallotta, hogy Nád Béla a Szigethalmi Szent István Általános Iskola történelem, biológia és földrajz szakos tanára Szigethalom díszpolgára lett csak ennyit tudott mondani: Igen! Ő nagyon is megérdemelte!

 

Nád Béla több, mint két évtizede tagja a testületnek és rettenetesen szigorú tanítási módszere. Valaha volt tanítványait azonban mindig úgy felkészítette, hogy a tőle tanult tudásból a középiskolákban sosem volt problémája és többük versenyeket nyert vele.

 

A Szigethalmon hatalmas teljesítményt nyújtó Szigetszentmiklóson élő, lakó tanár Úrnak tiszta szívünkből gratulálunk és mély tisztelettel! Továbbá gratulálunk a testületnek is, hogy egy ilyen értékes embert felfedezett!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8411672200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yetus 2016.09.03. 20:07:12

A cikk írója viszont elég keveset forgathatta a magyar nyelvtankönyvet.
süti beállítások módosítása